реклама
Sucurity Police

реклама

Чоловічого гурт з шести учасників – «DukeTime», що співає акапело, порадував черкаську публіку 17 травня виступом в обласній філармонії. Гурт з Одеси виступив у Черкасах у рамках гастрольного туру по містах України.

Певною несподіванкою на початку виступу стало повідомлення хлопців про те, що один з учасників гурту захворів. Одразу пригадалася прес-конференція одеситів, яка відбувалася на початку травня, де хлопці казали, що «взаємозамінних учасників гурту» у них немає. Та на черкаському концерті одесити постаралися зробити так, щоб слухачі не відчули того, що гурт виступає в неповному складі.

Дружину заступника губернатора Ларису Завгородню, яка «часто ходить на концерти», «DukeTime» «просто вразив»!

Дружину заступника губернатора Ларису Завгородню, яка «часто ходить на концерти», «DukeTime» «просто вразив»!

«Ми розуміємо, що для широкої маси людей ми невідомий колектив. Тож повний зал зібрати буде важко», – також казав раніше на прес-конференції один з учасників гурту Микола Карабаджак. Зал і справді був неповний. Але…

«DukeTime» мене просто вразив! – розповіла «Прочерку» завідувач кафедри видавничої справи, редагування і теорії інформації, дружина заступника губернатора Юрія Тимошенка Лариса Завгородня. – Я часто ходжу на концерти. Про цей дізналася з реклами. До цього ніколи не слухала цих хлопців. На мою думку, вони сучасні, легкі в сприйманні. Мені дуже сподобався цей концерт!

Учасникам гурту «DukeTime» черкаська публіка аплодувала стоячи

Учасникам гурту «DukeTime» черкаська публіка аплодувала стоячи

– Була на концерті «DukeTime» уперше. Дізналася про концерт від мами, яка працює у філармонії. Враження від концерту фантастичні! Хлопці подарували неймовірний драйв! Я люблю класичний джаз. Думаю, що тим, хто любить джаз, найбільше і сподобався виступ хлопців, – говорить студентка, одна з організаторів черкаського етнофестивалю «Трипільські зорі» Інна Шемет.

Уперше на концерті одеського гурту була і політичний оглядач газети «Вечірні Черкаси» і директорка експертного центру Cherkassy News.TV Тетяна Єщенко.

– Цей концерт ще раз доводить, що у нас в Україні дуже багато талантів, але про них ми не знаємо через те, що вони не розкручені засобами масової інформації, – говорить пані Тетяна. – Зокрема, такий потужний інструмент масового впливу як телебачення нав’язує кліше певного набору виконавців. І люди автоматично йдуть на концерт відомого виконавця. А щоб дізнатися про справжні таланти, людям треба витратити час і зусилля, знайти їх. Я дуже вірю в те, що завдяки цьому концерту, а також виступу хлопців на День міста в Черкасах, про цей гурт дізнається багато людей і він здобуде заслужену славу. Бо хлопці справді талановиті.

Черкащани очікують, що «DukeTime» принесе їм у День міста ще більше задоволення, адже тоді хлопці планують виступати таки у повному складі.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Ксандр 18.05.2011 18:27
Был на концерте, ребята хороши! Качок ещё тот тенор, овации не раз срывал.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Альтран 18.05.2011 17:36
Концерт був оглушливо хорошим.
Шкода,що черкаська публіка не зацікавилась цим гуртом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100