реклама
Sucurity Police

реклама

1 червня відбудеться аукціон з продажу права оренди на дві земельні ділянки: зупинки «Хлібзавод», що на вул. Чигиринській, та «Зоопарк», що на вул. Смілянській. Функціональне використання цих земельних ділянок: землі комерційного використання – під розміщення торгових кіосків в комплексі із зупинками громадського транспорту, повідомляє прес-служба МВК.

Це вже другий аукціон з продажу права оренди на земельні ділянки під розміщення кіосків із зупинками. Завдяки попередньому аукціону міський бюджет поповнився на 70 тис. грн. На торгах було продано право оренди на 5 років зупинки по вул. Смілянській (біля будинку по вул. Смілянська, 65).

У департаменті архітектури, будівництва та землеустрою МВК розраховують отримати від аукціону, що відбудеться 1 червня, значно більше коштів. Адже стартова ціна першого лоту (зупинки «Хлібзавод» по вул. Чигиринській) – 21 350 грн., ціна другого лоту (зупинки «Зоопарк» по вул. Смілянській) – 23 750 грн.

Кінцевий термін прийняття заяв на участь в аукціоні – 27 травня.

За словами директора департаменту  архітектури, будівництва та землеустрою міськвиконкому Марини Геращенко, продавати право оренди на земельні ділянки набагато вигідніше, ніж, скажімо, продавати її у власність. Адже у цьому випадку міська влада залишатиметься власником землі, а інвестор певний період користуватиметься ділянкою, сплачуючи при цьому орендну плату.

Марина Геращенко зазначає, що проведення аукціонів на земельні ділянки під розташування кіосків в комплексі із зупинками громадського транспорту мають істотні переваги, як для міста, його жителів, так і для самих підприємців. Адже торгівельний кіоск у комплексі з зупинкою вирішить відразу кілька питань: перше, це – збільшення надходження податків до міської скарбниці, друге – створення робочих місць і третє – облаштування власне самої зупинки, що відповідним чином позначиться на комфорті городян.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Вадим 21.05.2011 18:48
Так на Зоопаке уже есть остановка с павильонном. Или она там не законно стоит?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100