Сьогодні у Черкасах представники громадськості на форумі за участі представників МВС і прокуратури, що проходив в актовій залі торгово-промислової палати, поцікавилися в черкаських правоохоронців долею міліціонерів Володимира Іващенка (заступник начальника управління-начальник міліції громадської безпеки) та Володимира Тютюнника (тимчасово виконуючий обов`язки начальника Управління громадської безпеки УМВС області). Нагадаємо, активісти майдану нарікають (і нещодавно проходив мітинг на цю тему), що саме ці особи відповідали за безпеку в місті Черкаси коли черкащан відправляли до лікарень з мітингів.


 Прокурор області Віктор Миколенко повідомив, що прокуратура підготувала лист про їх добровільне відсторонення, бо відсторонення через суд може бути лише тоді, коли будуть зібрані всі докази.

У той же час начальник УМВС України в Черкаській області Владислав Пустовар, що нині двох вищеназваних міліціонерів просто немає поки ким замінити.

– І один і другий зараз задіяні в антитеорористичній операції. І від того, що ми знімемо їх з посад, ми більше програємо на цей період. Іващенко вже сім разів їздив на Схід. Я запропонував, щоб визначити вину кожного з працівників міліції під час майдану і розібратися на круглому столі. Щодо Тютюнника, то він не має стосунків ні до побиття активістів на дамбі, ні до дій правоохоронців під час штурму облдержадміністрації. До речі, крім АТО, у нас через півтора місяці буде візит паломників-хасидів до Умані. За координацію дій правоохоронців знову відповідатимуть Іващенко і Тютюнник, бо в них є певний досвід організації роботи. Якщо ми їх відсторонимо від посад, то ми не маємо людей з подібним досвідом, – зазначив Владислав Пустовар.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #6 Черкащанмн 09.08.2014 11:00
Да-да, хасиды, как раз, дадут денег :D
Но, ради Бога, предложите свою кандидатуру на их должности (со всей полнотой ответсвенности, разумеется.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Василь Миколенко 08.08.2014 22:08
Безкарність породжує нових злочинців та нові злочини.
Тому така поведінка керівника міліції і прокуратури свідчать про те, що вони продовжують захищати злочинців.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 П....ленко 08.08.2014 16:00
Хто при німцях жив той і зараз живе...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 мешканець 08.08.2014 15:22
Звісно,приїдуть хасиди..привезуть гроші міліції..не треба руйнувати ці схеми..навіщо..чудова схема,все роками налагоджена.А то ще хасиди подумають,що у нас зміни в державі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Orlan 08.08.2014 14:53
Не чіпайте Іващенка,перего ворість з рядовим МВС і він скаже своє ставлення до нього.Таких у МВС небагато!Знищит е все і сядете на згарищі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 незнайка 08.08.2014 14:52
Небось бедный ДЕМБЕЛЬ сторожующий новые троллейбусы так и не дождется замены
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100