Міський голова Черкас Сергій Одарич вважає, що своїм інтерв’ю на сайті «Прочерк» депутат міськради Микола Мирза показує: черкаські депутати відгукнулися на пропозицію мера припинити кулуарні інтриги та перенести дискусію в публічну площину.


Нагадаємо, що мова стосується обрання керівних органів у міській владі – секретаря міськради та членів виконавчого комітету, а також формування більшості в міськраді. Що ж до позиції депутата, то Микола Мирза в інтерв’ю «Прочерку» зауважив, що постійний зрив обрання секретаря міськради зумовлений бажанням Одарича самостійно керувати містом. Мовляв, хаос у міській владі насправді на користь Одаричу, хоч мер і стверджує протилежне.

Детальніше - Мирза: Одаричу добре керувати самому

Микола Мирза також роз’яснив, що звинувачення мера на його адресу в тому, що депутат хоче приватизувати табір «Орлятко», де розбудовує «Дахнівську січ», таки мають певне підґрунтя. Мовляв, Микола Олександрович багато вкладає в цю територію і хоче й в подальшому розвивати табір.

Сергій Одарич відреагував на це наступним чином: «1) Приємно, що Мирза визнав свої прагнення та дії щодо приватизації дитячого оздоровчого табору «Орлятко». Правда, дивує, що Микола Олександрович вже не вважає його «дитячим табором», а просто  «комплексом споруд». Оборудки щодо цього табору та землі вже перевіряє за моїм зверненням прокуратура. Кінцеву крапку, я впевнений, поставить суд.

2) Прикро, що депутат Мирза вигадує і поширює брехливу інформацію, наприклад, про мій намір купувати ХЛІБ для матеріального резерву на випадок надзвичайних ситуацій по 12 грн за кіло. По-перше, навіть дитина знає, що хліб може зберігатися лише кілька діб. А матрезерв - це запас мінімум на кілька місяців. По-друге, в рішенні вказано «хлібобулочні вироби». Резерв формується із ПЕЧИВА та СУХАРІВ - продуктів тривалого зберігання. Роздрібні ціни на таку продукцію коливаються в межах 15-30 грн.

3) Навіть у «34 депутатів-однодумців» нема однієї думки щодо кандидатури на секретаря міськради.

Нічого іншого про розвиток міста Микола Мирза не пропонує. Тобто, «34 депутати-однодумці» об’єднались лише довкола одного узгодженого питання - передачі Мирзі у приватну власність табору «Орлятко»... Чесно кажучи, не вірю. Не думаю, що на це погодяться хлопці із «Свободи» чи «Радикальної партії». Навіть друзі Мирзи із «Батьківщини» навряд чи відкрито за це проголосують.

Сподіваюсь, що депутати відкрито висловлять свою позицію з цього питання. П.С. Не зважаючи на активну роботу Миколи Мирзи над оголошенням імпічменту міському голові, я з повагою ставлюся до його зусиль щодо відродження табору «Орлятко». Але він має залишатися власністю громади міста», – написав у соцмережі «Фейсбук» Сергій Одарич.

реклама

Коментарі  

 
+2 #15 Ольга 12.08.2014 10:05
Цитую Михайло:
От ........... захопили мiсто(((( тепер ще й лагеря викуповують для незадоволених владою(( Мало йому Будинку Торговлi ...дерева попиляв, гiлочок понатикав...Хвазяiн ....прихватизяiн(((

А "лиса" вулиця Енгельса зі спиляними Одаричем деревами і насадженими такими самими "гілочками" Вас я так розумію не обходить? Коли ж наш народ буде об'єктивно ставитись до всіх правлячих осіб а не вибірково? Всі вони наче замазані, але чомусь ми вкотре їх же і ставимо правити містом. То може причина нинішнього стану в громадянах міста?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #14 федор принципиальный 12.08.2014 08:49
А раньше были"не разлей вода",наконец до Мирзы дошло,что за птица залетная одар .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #13 Михайло 11.08.2014 15:32
От ........... захопили мiсто(((( тепер ще й лагеря викуповують для незадоволених владою(( Мало йому Будинку Торговлi ...дерева попиляв, гiлочок понатикав...Хвазяiн ....прихватизяiн(((
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #12 Дивина! 11.08.2014 14:53
Два "українці" не поділять українську землю. 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #11 Спарінг 11.08.2014 08:03
Набридло дивитися на зясування стосунків Одарича і міської ради. Мера обрала громада. Депутатам треба змиритися і продовжувати працювати на розвиток міста, а не ходити по дворах і розповідати, що мер поганий. Депутати, ви працювати будете?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #10 стабилизец 11.08.2014 07:29
Мир, дружба, жвачка, пардон, земелька.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #9 Finch 10.08.2014 23:59
А Одарыч не имеет непреодолимого желания решить проблему ливнёвки возле самолёта? Сутки вода стоит и никто ничего не делает. Троллейбусы не ходят, маршрутки через дворы ездят, все бордюры поподрывали. Короче Сергей Олегович, давай уже включайтесь, иначе прощаться будем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #8 народ 10.08.2014 23:21
Якщо дупутати не перестануть воювати з мером, вимагатимемо перевиборів міської ради.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #7 Loki 10.08.2014 21:47
)) У мирзы, с орлятком получится. У него неплохо же получалось с приватизацией хатынок померлых бабусь? Зря таки каякер подался в политику. Был бы человеком! А мы намедни решили покатаца таки нашей шайкой, в раннюю осень и познее лето, теперь на лисапетах по Новегии. Каякеру тоже не мешало бы взбрызнуть жертвенные 5 капель вискаса возля известного сейда. Не сделает - скинут его снова с кресла его закадычные не асы. Да и Рагнарёк, похоже, на носу. Хотя посмотрим, каким будет Фимбулвинтер. ((
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #6 Черкащанин 10.08.2014 19:09
А ці "патріоти" незважаючи на такий важкий час для народу займаються лише одним - поділом майна та посад. Все їм мало.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100