Депутат Черкаської міської ради Наталія Коваленко в магазині «Делікат» у п’ятницю роздавала листівки із потребами для військових із батальйону «Азов».


«Був гарний день. Батькiвщинiвцi знов збирали продукти та речi для батальйону «Азов». Волонтерiла в супермаркетi «Делiкат». Скiльки я зустрiла знайомих! Деякi були здивованi, що стою та роздаю листочки з потребами особисто))) Скажу чесно, купували не всi((( Хоча люди заможнi. Але то їхній вибiр. Із тих, кого ви знаєте: Оля Сисоєва (начальник управління сім’ї, молоді та спорту департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради, – ред.) купила повний пакет. Руслан Зоря (депутат Черкаської міськради, – ред.) купив. Микола Репенко, Саша Руденко... та багато-багато iнших людей, яких я не знаю... Дякую Олександру Радуцькому (депутату Черкаської міськради, – ред.) за допомогу з транспортуванням. Скорiше би закiнчилась вiйна, щоб всi повернулись додому живi... А ще, пiсля цього дня я вирiшила нiколи не iгнорувати людей, якi роздають флаєри», – пише на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» Наталія Валеріївна.

реклама

Коментарі  

 
+6 #5 стабилиздец 11.08.2014 12:38
ну нарешті, а то Черкаси почали переживать за ******ву, ще треба було написать що й Мєля гречечки поклав, с**а... благодєтєлі!!!! !!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 Фугас 11.08.2014 12:21
Цитую незнайка:
Где фото самой Коваленко ........?

Это не та Коваленко, которой фото ВЕЗДЕ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 незнайка 11.08.2014 12:13
Где фото самой Коваленко ........?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Вася 11.08.2014 11:11
Не верю ничему что делает Батькивщина. Пиар перед выборами и не боле того. Выродилась партия, нет ее, зато "остатки" пытаются любой ценой остаться на плаву.
Фу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Дід Трохим 11.08.2014 10:53
Візок в Делікаті стоїть давно, наповнюється регулярно й не потребує нічиєго на те благословіння. Тепер я вважатиму, шо добродії замовили у Коваленко трошки піару. :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100