реклама

реклама

15 серпня о 0800 год працівниками Жашківського РЕМ було проведено огляд трансформатора ТМ 10/0,4 60кВА у ТП-327 по вул. Фрунзе, м. Жашків. При огляді встановлено, що невідомими особами викрадено 180кг трансформаторної оливи з трансформатора ТМ 10/0,4 60кВА шляхом її злиття.

Це не перша крадіжка оливи у місті тож енергетики вкотре  звернулись із заявою до правоохоронців про кримінальне правопорушення за ч.1 ст. 185 КК України.

В Уманському районі на підстанції 35/10кВ Яроватка днями викрадено шість блоків управління вимикачами, що призвело до порушення схеми живлення населених пунктів району.

Обурює, що у нинішній непростий час люди свідомо ідуть на злочин, завдаючи чималих збитків як енергопостачальній компанії так і споживачам – своїм землякам, інформує відділ з питань взаємодії з органами державної влади та ЗМІ ПАТ «Черкасиобленерго».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 такиДА 19.08.2014 08:19
коли зливають оливу потужний трансформатор часом вибухає та повністю виходить з ладу,і копійчані оборудки зловмисників для енергетиків обертаються відчутними збитками. населення просто потерпає від знеструмлення :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100