Вихованцям Черкаського «Дошкільного навчального закладу – спеціальна загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 37» голова черкаської ОДА Юрій Ткаченко подарував величезний торт, виготовлений кондитерською фабрикою міста Слов’янськ.

П’ятого вересня обласний голова Черкащини Юрій Ткаченко взяв участь в урочистому відкритті навчального процесу у школі №15 міста Слов’янськ, яка була відбудована коштами черкаських меценатів, та передав навчальному закладу від черкащан численні подарунки, серед яких комп’ютерна та оргтехніка, шевченківська бібліотека, сертифікати учням 15-ї школи на відвідування пам’ятних місць Черкащини. На знак подяки донеччани подарували Юрію Олеговичу подарунки, серед яких був торт місцевої кондитерської фабрики. Його обласний голова передав учням черкаської спеціальної школи №37.

– Ми Юрія Олеговича називаємо своїм «хрещеним батьком», бо з першої нашої зустрічі він почав опікуватись вихованцями цього закладу, – розповідає директор закладу Ірина Зганяйко. – А нещодавно за його ініціативи наш навчальний заклад перейшов на баланс області. Депутати обласної ради прийняли відповідне рішення.

За словами директора закладу, таке рішення дасть можливість збільшити фінансування для школи у кілька разів. До того ж багато учнів закладу є жителями районів. Нагадаємо, під час відвідин закладу на свято Великодня Юрій Ткаченко пообіцяв забрати Черкаську спеціальну загальноосвітню школу № 37 для дітей з вадами слуху під опіку обласного бюджету, інформує офіційний сайт ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #6 Виктор Дубина 09.09.2014 17:17
Немедленно надо направить в єту школу санстанцию и в ресторанчик Юрца Бочителли, потому что он нге знает сроки хранения продуктов...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 незнайка 09.09.2014 17:16
Куды зныклы дорогою документы на всученый детям торт? Не было кому проверить? На тоби небоже що мени негоже
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Ментор 09.09.2014 16:51
Тулубчиком пованивает это всё
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Loki 09.09.2014 16:33
"Ми юрія олеговича називаємо своїм "хрещеним батьком"", устами директора глаголят і черкаські підприємці? ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 РІД 09.09.2014 16:27
Так а як же умови зберігання і терміни??? Невже Бочетеллі не знає, що є такі умови... ...... дітей так можна потравити...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Дід Трохим 09.09.2014 16:11
Так а де величезний торт?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100