реклама

реклама

Вязмітінову закидають земельні оборудки

Вязмітінову закидають земельні оборудки

Нові подробиці учорашнього затримання екс-заступника голови Черкаської обласної ради, начальника Управління земельних ресурсів в Київській області Юрія Вязмітінова повідомляє видання «Комерсант-Україна». За даними джерел, при затриманні Юрія Вязмітінова в столичному готелі «Київ» при отриманні крупного хабара, у нього  були виявлені порожні бланки, що належать «народному депутатові Олійнику».

У парламенті є три народні депутати з таким прізвищем – Володимир Олійник (Партія регіонів), Віктор Олійник («БЮТ-Батьківщина») і Святослав Олійник (позафракційний). Як повідомив виданню нардеп від Черкащини, перший заступник голови комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Олійник, у пана Вязьмітінова дійсно могли виявитися бланки з його прізвищем.

– Я не раз підписував депутатські звернення з проханням перевірити факти незаконного виділення земельних ділянок під Києвом, наприклад, в районі населених пунктів Лісники і Віта Поштова, – цитує Володимира Олійника «Комерсант-Україна».

У СБУ, МВС і Генпрокуратурі (ГПУ) вчора не коментували факт затримання.

Володимир Олійник у кулуарах Верховної Ради

Володимир Олійник у кулуарах Верховної Ради

«Прочерк» звернувся сьогодні до нардепа Володимира Олійника з запитанням: «Чи не може затримання Юрія Вязмітінова з бланками, що належать «народному депутату Олійнику» бути спробою певних політичних кіл зашкодити репутації самого Олійника?» Адже, як відомо, Володимир Олійник нині розглядається як одна з кандидатур на посаду голови Черкаської облдержадміністрації…

– Та ні. Я не знаю деталей цього затримання. Тож не можу прокоментувати. Але запити були, направлялися в Держкомзем. У той же час правоохоронці стверджують, що при ньому (Вязмітінову – Ред.) були чисті бланки. Виготовити сьогодні бланк – це не проблема. Він виготовляється на комп’ютері. А взагалі, треба знати деталі, яких я не знаю…

– З чим Ви можете пов’язувати затримання Юрія Вязмітінова?

– Оскільки я не володію повною інформацією, безперечно не можу висловити чітко свою позицію. Друге – не хотів би сюди притягувати якісь політичні вуха. Потрібно, щоб правоохоронні органи спокійно розібралися, вияснили ситуацію і дали правову оцінку. Отак на мій погляд треба діяти. А вся ця емоційність ні до чого.

реклама

Коментарі  

 
+9 #7 Прокурор 02.06.2011 14:31
Я радий за таваріща Олійника: якщо він переконаний, що все так легко роздруковується на принтері, хай роздрукує собі посвідчення губернатора області та й тішиться ним.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 Мойша 02.06.2011 13:31
Интересно...но недоговорено..до конца. А кто лобировал назначение Вязьмитинова на эту должность??? Почему Олийнык обращался именно с запытами по земле...??? Типа..опа??? А какая киевская (и области) земельная собственность есть в наличии у п.Олийныка???
Мне кажется, это ему ВЕЖЛИВО сказали, что не НУЖНО ему быть губернатором Черк.области... а то прийдется не говорить, а оправдываться и не в телестудиях, а как Луценко 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 Что за страна... 02.06.2011 12:06
Да морды пускай будут одни и те же, но ключевые позици в Министерствах, облгосадминистр ациях должны занимать специалисты, а не политические ***..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #4 Bиктор 01.06.2011 17:31
Интересно, во времена СССР у нас был дом престарелых в Совете Министров и пр, а сейчас у нас Олейник тоже будет сидеть в ВР пока кондражка не хватит или старческий маразм не активизируется. я к тому что как залезут в эти "коридоры власти" так и шастают там годами и десятилетиями, тшнит уже от одних и тех же морд.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #3 Смоляр 01.06.2011 17:25
Ой Вальодя, щото тут не так, смаленим закпахло не інакше.......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #2 Знающий 01.06.2011 15:56
А теперь внимание правильный ответ: Встретились два черкасских "приятеля" в Киеве, один другому говорит: "-Есть возможность земельки немного Киевской поиметь,но нужна твоя помощь. Надо депутатских обращений туда заслать,что там вроде-как куча нарушений, а я потом всё заберу и поделимся". Второй говорит: "- Без вопросов, только я тебе бланки дам пустые,без подписей, а то мало ли что ты там напишешь, ты их заполнишь,а я потом прочитаю и подпишу,что ты написал и зашлем"! Но Вязик хотел параллельно еще денег поиметь и жадность фраера сгубила, поэтому: полный провал плана с бланками и арест СБУшниками горе-чиновника! Приходится второму теперь отмазываться за бланки! Прискорбно господа мошенники! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Детектор 01.06.2011 14:30
:lol: :lol: :lol: Олійник звинувачує корєша в тому, що він його бланки підробив?! В цьому весь Вован - зраджує любого, хто втрачає владу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100