реклама

реклама

Сьогодні прес-центр Служби безпеки України оприлюднив офіційну інформацію з приводу затримання у Києві екс-заступника голови Черкаської обласної ради Юрія Вязмітінова.

«31 травня у Києві співробітники Служби безпеки України у ході спецоперації затримали «на гарячому» начальника Управління державної інспекції з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держкомзему у Київській області під час одержання ним хабара у розмірі 90 тисяч доларів США.

Чиновник вимагав і отримав гроші від представника землевласників земельних ділянок загальною площею 57 га на території Бориспільського району Київської області за надання позитивного висновку за результатами перевірки дотримання вимог земельного законодавства, повернення оригіналів відповідних проектів землеустрою та видачу державних актів на право власності на земельні ділянки. Перевірка проводилась за зверненням народного депутата України.

Прокуратурою Київської області за матеріалами СБУ стосовно посадовця порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України за фактом одержання хабара в особливо великих розмірах службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднаного з вимаганням.

Хабарника затримано в порядку ст.115 КПК України. Триває слідство».

реклама

Коментарі  

 
-2 #3 Лаврін 02.06.2011 18:32
Навпаки. Такі люди потрібні! :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Ліннік Микола 02.06.2011 18:29
Робята Ви про себе турбуйтись а про Володю Олійника не потрібно турбуватись, він людина освічена і сам знає що робити, а по друге не його спіймали при отремані хабара, а його знайомого, а це вже велика різниця. А то що в того були пусті бланки і без підпису, то це зовсім інше....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Горгона 02.06.2011 16:19
Ну все, не бути Олійнику губернатором!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100