реклама

реклама

Сьогодні під час обговорення ситуації з побиттям депутатів обласної ради під час сесії 25 вересня самих постраждалих не було, хоч ініціатор заходу, депутат обласної ради Любов Майборода їх запрошувала. Про це Любов Володимирівна повідомила в коментарі «Прочерку».


– Так, я їх запрошувала. Справа в тому, що пан Вовченко зараз знаходиться на лікарняному, в стаціонарі за місцем проживання. Він інвалід другої групи. І цей струс мозку, який він отримав у нас, та ще його внутрішні хвороби… Стан у нього, я б сказала як лікар, середньої важкості. Я запрошувала і пана Харламова. Він проживає в Кіровограді. Також обіцяв приїхати, але я не знаю, чому він не з’явився. Пані Кучер зараз задіяна в організації Дня міста...

Однак Любов Володимирівна запевняє, що до питання побиття депутатів ще повернуться під час наступної сесії обласної ради.

– Те, що ображають когось, це для мене ще більш хворобливо, ніж якби ображали мене. Сьогодні вони до цих трьох, а завтра вони те ж саме зі мною і з вами зроблять, – переконана Любов Володимирівна.

Нагадаємо, що на засідання сесії обласної ради 25 вересня увійшли молодики в камуфляжі. Вони вдягли сміттєвий бак на голову депутату Володимиру Вовченко, намагалися те ж саме зробити і з депутатами Олександром Харламовим та Галиною Кучер.

Двом особам, які вчиняли хуліганські дії на сесії Черкаської обласної ради стосовно цих депутатів, повідомлено про підозру. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник УМВС України в Черкаській області Владислав Пустовар.

реклама

Коментарі  

 
0 #20 АТО 03.10.2014 15:08
Цитую Я черкащанин:
Цитую незнайка:
Смотри ты как по-благородному рученки на стол поклали обе двое-рябое


Це, типу, погано, да? Треба було покласти по-іншому?

Психологи кажуть, що схрещені руки - ознака того, що людина не бажає бути відкритою, щось приховує ;-) Але ж це могло бути і ситуативним - скажімо, якщо знімок зроблений у момент якогось незручного для обох дівчат запитання.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #19 біда 03.10.2014 14:19
ЦЕ НЕ та голова, яка б навела порядок у себе в раді!
Про що там говорити....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #18 правда 03.10.2014 14:18
Ще на початку цієї ехінеї було зрозуміло - ЗАМОВЛЕНО І ПО СЦЕНАРІЮ!
ПОГАНІ З ВАС АКТОРИ!
І не важко здогадатись Хто це ЗАМОВИВ!
СТИДНО КОВАЛЕНКО ЗА ТАКІ ДІЇ ЗІ СВОЇМИ ДРУЗЯМИ!
ЦЕ НАГАДУЄ " БАНДУ З БРЕМЕНСЬКИХ МУЗИКАНТІВ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #17 Батрахоміомахія 03.10.2014 13:47
А щодо хворих інвалідів, то їх розвелось при владі Тулуба дуже багато в той час, коли вводилась так звана пенсійна реформа. Чиновники різних мастей табуном побігли в поліклініки оформляти собі інвалідність. Навіть Тулуб якось привселюдно пожалівся: "Дивлююсь, іде по коридору такий рум'яний... А інвалід". А справжнім інвалідам медики всю душу вимотують, поки встановлять групу інвалідності (навіть при наявних ознаках, як , приміром, відсутність руки).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #16 Батрахоміомахія 03.10.2014 13:44
Майборода знайшла привід для особистого піару - це все, що її цікавить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #15 Сусик 03.10.2014 10:34
Цитую Сміла:
Молодець, пані Любов, що не даєте спуску .....Іменем Майдану вчорашні тітушки підробляють на підтанцьовках, організованих головихою ради. Непристойно.

Выглядело бы убедительней, если бы пани Люба была с портретированны м дрючком
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #14 пенсіЯ 03.10.2014 10:31
Таким хворим та нещасним лежати дома на лежанці! А то тільки що , то зразу -Лікарняний.."пан Вовченко зараз знаходиться на лікарняному, в стаціонарі за місцем проживання. Він інвалід другої групи. І цей струс мозку, який він отримав у нас, та ще його внутрішні хвороби…"--Хай складе свої повноваження і лічиться--МОлодим дорогу.Старим, хворим-ПОВАГУ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #13 Дід Трохим 03.10.2014 09:03
Які юридично-правові наслідки має це обговорення? вже по цьому питанню шуршать всі, кому положено. Вашу ...., ви працювати будете коли небудь чи ця тріпологія і є робота?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #12 Будинок рад 03.10.2014 08:33
Побиття депутатів організоване Муш**кою при благословінні Кова**нко. Але ситуація трохи вийшла з-під контролю. :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #11 стабилизец 03.10.2014 08:31
Ни дать ни взять комедия "Фараоны" по чухрасски.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100