реклама Делікат

Як повідомили в оперативному управлінні головного управління Міндоходів у Черкаській області нещодавно встановлений факт кримінального правопорушення щодо умисного ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах посадовими особами підприємства – виробника лікеро-горілчаних напоїв.

Так, під час проведення перевірки встановлено, що посадовці підприємства у 2013-2014 рр. відобразили в податковій звітності безтоварні операції з придбання товарів (робіт, послуг) у фіктивних суб’єктів господарювання. За результатами перевірки встановлено, що внаслідок використання оборудки підприємство не сплатило до бюджету держави податків на загальну суму майже 3 мільйони 900 тисяч гривень.

За цим фактом співробітниками слідчого управління фінансових розслідувань розпочато кримінальне провадження за  ч.3 ст.212 Кримінального кодексу України (ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах).

Наразі триває досудове розслідування та вживаються заходи щодо відшкодування завданих державі збитків, інформує прес-служба Головного управління Міндоходів у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100