реклама

реклама

Польський посол Роберт Тишкевич не вважає, що «сміттєва люстрація», внаслідок якої постраждали, наприклад, депутати обласної ради Володимир Вовченко та Олександр Харламов, є дієвою для депутатів. Про це він зауважив у коментарі «Прочерку».

– Це – риторичне питання. Ці випадки свідчать про те, що в суспільстві назріла потреба змін та оновлення політичного життя. Я велику надію покладаю на вибори, бо це саме має виконати роль змін та оновлення, а не «сміттєві люстрації», – переконаний Роберт Тишкевич. – Якщо вибори відбудуться, то депутатів з новими мандатами, навіть якщо вони матимуть проросійські погляди або виступатимуть проти реформ, мають шанувати, адже вони прийшли до парламенту в результаті виборів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Уманский Еврей 17.10.2014 03:26
Этот посол не знает на каком он свете живёт. Парламент до переворота в Феврале 2014 года действовал и состав был выбран на выборах по всей территории Украины включая Донбасса. А что сейчас?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 громадянин 16.10.2014 11:42
В оновлення не вірю, це все окозамилювання. А шанувати їх потрібно і зараз, оскільки їх люди "обрали". Але питання: як я маю шанувати нагліших за мене, тих хто купив собі голос в дурніших за мене, і тепер вирішує, що я маю жити погано (бідно, всього боятися(криміна льних справ, нових податків, війни)?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100