реклама

реклама

Влітку у Черкаському національному університеті ім. Б. Хмельницького на базі кафедри журналістики, реклами та PR-технологій відкрили телевізійну студію та апаратну відео монтажу для практичної роботи студентів

Влітку у Черкаському національному університеті ім. Б. Хмельницького на базі кафедри журналістики, реклами та PR-технологій відкрили телевізійну студію та апаратну відео монтажу для практичної роботи студентів

Благодійний фонд Ріната Ахметова «Розвиток України», який профінансував журналістську освіту в Черкаському національному університеті в обсязі близько 500 тисяч гривень, не може зрозуміти, чому в університеті зникла табличка, яка засвідчує факт надання допомоги.

Про це йдеться у листі Фонду до керівництва університету. Таким чином Фонд реагує на публікацію «Прочерку» «Перед приїздом Віце-прем’єр-міністра у черкаському університеті з телестудії зникла табличка».

У листі дивуються, що факт зникнення таблички може пов’язуватися з політичними нюансами.

«Ми співпрацюємо з університетом протягом трьох років і… жодного разу не використовували цей момент з політичною метою та ніколи не просили про якісь послуги викладачів чи студентів на «знак подяки» за витрачені кошти. Адже наша мета – розбудова якісної вищої освіти в Україні, поява сильних університетів, в яких працюють високопрофесійні викладачі, а студенти навчаються за світовими стандартами».

У Фонді вірять, що озвучені стандарти також є засадничими принципами роботи і Черкаського національного університету.

«Починаючи наше співробітництво три роки тому, ми ставили собі за мету впровадження у Вашому ВНЗ високих стандартів викладання журналістики, які дозволяли б студентам бути конкурентоспроможними на медіа-ринку. Сподіваємося, що саме такі принципи, а не зміна табличок біля аудиторій, є пріоритетними і для керівництва університету. Попри прикре непорозуміння, Фонд і надалі готовий допомагати Черкаському національному університету будувати сучасну школу журналістки, випускників якої цінуватимуть в усіх редакціях українських медіа», – йдеться у зверненні Фонду Рината Ахметова «Розвиток України».

реклама

Коментарі  

 
0 #9 АнтиРиг 15.10.2014 21:35
Ринат продолжает снабжать боевиков. Кто прикончит Ахмета? (видео)http://oleg-leusenko.livejournal.com/1802721.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #8 мутант 15.10.2014 17:42
Черевко! поддай жарку на золоту підковку!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 Українець 15.10.2014 17:41
ЇМ ІДУДА ДОПОМОЖИ.ВОНИ ТЕБЕ І ТИХ РИГІВ ЩО СПОНСОРУВАВ З НЕБЕС ПРОКЛИНАЮТЬ.http://galnet.org/news/210851-trahediya-na-lvivschyni-vahtina-zhinka-ne-sterpila-smerti-cholovika-na-vijni ВСІМ ХТО ПРИЙМАЄ ПОДАЧКИ І КОРИСТУЄТЬСЯ НИМИ БАЖАЮ ЦЮ РОДИНУ ПЕРЕД СОБОЮ ЩОСИКУНДНО БАЧИТИ.«Роман Скаковський, якому було 28 років, служив миротворцем ООН в Африці. Потім він був задіяний в АТО на сході України. Герой трагічно загинув два тижні тому. Його двадцятип’ятилі тня дружина Ірина була на 7-му місяці вагітності. А дізнавшись про це, стрес негативно вплинув на протікання вагітності. Відбулося завмирання плоду. Вчора, 14 жовтня, вона також померла»«Її останній статус у соціальній мережі ВКонтакте: «Він Пішов від мене на небеса, але залишив мені великий скарб, який я маю берегти!». Пішла з життя ціла сім’я із ненародженою дитиною. Світла пам’ять!» ЇХ СМЕРТЬ НА ГРОШАХ РЕНАТА І РИГІВ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Тася 15.10.2014 17:02
А як же "народ Донбаса"?????Чого цар не з ними???Чого цей міфічний,"особливий" народ кинув,як ПР кинула(ОПОЗИЦІЙ НИЙ БЛОК та Сильна Україна).Навіть в брехливих обіцянках про них забули,відробле нний матеріал,тепер вони Харківську,Запо ріжську,Дніпроп етровську,Одесь ку,Миколаївську та Херсонську "ощасливити" хочуть.Давай досвідос каларад!!!!Наці ональному Університету має бути ганебно співпрацювати з .............. як Ахметов.Гуді Черевко...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 черкащанин 15.10.2014 16:44
Ахмєтов,ти вже Донбас розвивав,поверт айся додому,в пекло,там твоєму фонду роботи достатньо,а ми тут самі якось розвиватись будемо.Гнати гнид які його тут привічають,нема чого йому тут ошиватись.І пора питання ставити по АЗОТу,Фірташа судять по всьому світу,десь заводи в Азії вже націоналізували .Пора в Україні його майна позбавити.Повертайте АЗОТ державі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #4 Патріот 15.10.2014 16:36
РЕНАТ ПНХ!!! ЙОГО СЬОГОДНІ З ЗАПОРІЖЖЯ ПОПРОСИЛИ http://timenews.in.ua/107474/v-zaporozh-e-pravy-j-sektor-i-samooborona-predupredili-rinata-ahmetova ПАМ"ЯТАЄТЬСЯ ЗИМОЮ ВІН ДОНЕЦЬКИЙ МАЙДАН ЛЯКАВ,ЩО НЕМА ТАКОЇ СИЛИ ЩО ЙОГО З ДАУНБАСУ ВИЖЕВЕ..І ЩО,ДЕ РЕНАТКО???? ГНАТИ АХМЄТОВА З ЧЕРКАС І ЧЕРЕВКА ЩОБ ГИДОТУ НЕ ПРИВАЖУВАВ.ПНХ ЧЕРЕВКО!!!!ТКАЧ ЕНКО,ДЯДЮ ЗАСПОКОЙ,ЗАДОВБ АВ ПРОНИРА!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 незнайка 15.10.2014 15:52
Смотри фото БОМОНДА Не в коня корм!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Loki 15.10.2014 15:48
А есть ли на одном из корпусов пединститута табличка, что своими стенами он обязан бескорыстному труду людей, потомки которых, может, находятся в месте не столь отдалённом от него и сегодня? А вдруг это знак судьбы? Для рината. ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Дід Трохим 15.10.2014 15:41
Карочє, Рєнат Лєонідович ізящно дав понять, шо нашорохану бикоту породи "какбичєвонєвишл о" він пробачає. Козаки, вашу... Сєпари виставили вас як селюків скудоумних
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100