реклама

реклама

Цього року на Соборній площі Черкас новорічних святкувань не передбачається, бо рік є сумним і на площі розміщуються фото героїв «Небесної сотні» та загиблих в АТО. Про це повідомив у коментарі «Прочерку» голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.

На Театральній площі ставлять ялинку. Фото з «Фейсбуку» Natali Panchenko

На Театральній площі ставлять ялинку. Фото з «Фейсбуку» Natali Panchenko


– На площі люди нині вшановують пам'ять загиблих на Майдані та загиблих в АТО. Це не той рік, щоб святкувати. Для новорічних заходів буде Театральна площа. Звісно, Соборна площа – це площа обласної ради і не мною, а облрадою прийматиметься рішення, проте вважаю недоцільним цьогоріч там щось проводити, – зазначив Юрій Ткаченко.

Нагадаємо ,як повідомляв міський голова Черкас Сергій Одарич, міські новорічні ялинки будуть на Театральній площі та у сквері за облрадою і святкування в цілому буде скромним.

Як відомо, екс-губернатор, регіонал Сергій Тулуб запровадив практику «губернаторської ялинки», яку встановлювали між круглими фонтанами на Соборній площі. Тоді ж ялинку пафосно відкривав сам Сергій Тулуб.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 ЛВВ 30.11.2014 15:38
Правильне рішення
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 знає правду 30.11.2014 14:54
це правильно. Адже ялинка і танці навколо неї поряд з памятним знаком небесної сотні - це було б кощунство
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Олександр 29.11.2014 20:34
Та найьлижчі три-чотири роки всім прийдеться забути про свята, а потім це приживеться і не будемо нічого святкувати, і це буде правильно. А салюти в містах і селах теж повинні нарешті стихнути назавжди. І дуже добре щоб на наших вулицях не звучали постріли.................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Черкаси 29.11.2014 17:29
ДУЖЕ ПРАВИЛЬНЕ РІШЕННЯ.СУМНІ СВЯТА,ГЕРОЇ ГИНУТЬ,"БРАТ" У ВОРОТ,ДОРОДИЧАЛ ИСЬ.ТРЕБА ВСІ КОШТИ НАПРАВИТИ НА ЗАКУПІВЛЮ ЗИМОВИХ БУШЛАТІВ,ХЛОПЦІ МЕРЗНУТЬ.ПОТРІБНЕ ТЕПЛЕ ВЗУТТЯ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100