реклама

реклама

Питання про звільнення заступника міського голови Черкас Любов Майбороди з займаної посади виноситиметься на сесію міськради… «без формулювання». Про це повідомив сьогодні міський голова Сергій Одарич.

– Це виборна посада, тому тут не треба ніяких формулювань. Вважаю ненормальним і неприйнятним те, що заступник міського голови робить подібні заяви, абсолютно вигадані, – так відгукнувся Сергій Одарич про критику Любов Майбороди ідеї зведення у Черкасах льодового палацу: – Розказувати про те, що близько 35 мільйонів гривень, куди входять доходи власної родини, доходи моїх друзів, колег, співвласників баскетбольного клубу «Черкаські мавпи», ми плануємо залучити, щоб, мовляв, зробити відкат якимсь київським структурам… У той же час всім добре відомо, що крім мене і Бродського, цим проектом не займається ніхто! Більш того, ми цим проектом займаємося восьмий рік.

Сергій Одарич зазначив, що подібними діями Любов Володимирівна виявляє своє бажання брати участь у парламентських виборах 2012 року.

Більшість у міській раді утворили регіонали та вільні демократи. 25 листопада 2010 року вони затвердили Майбороду заступником мера

Більшість у міській раді утворили регіонали та вільні демократи. 25 листопада 2010 року вони затвердили Майбороду заступником мера

– Очевидно, це пов’язано з тим, що наближаються парламентські вибори, і Любов Володимирівна готується до парламентських виборів, – наголосив Сергій Одарич.

Більш того, мер зазначив, що не побачив очікуваних результатів і в роботі Любові Майбороди на займаній посаді. Нагадаємо, що вона опікується питаннями освіти, медицини та культури.

Коли її призначали на посаду, були сумніви. У членів моєї команди було багато скепсису. Але я вважав, що необхідно дати людині, яка багато років займається політикою і працює в колегіальних органах місцевого самоврядування, можливість реалізувати себе у виконавчих органах влади. Мені вдалося переконати команду і фракція проголосувала позитивно за її призначення. Ми попрацювали півроку… Очевидно, Любов Володимирівна більше тяжіє до публічної діяльності і менш чиновницької, – зауважив Сергій Одарич.

Мер зазначив, що переконуватиме депутатів міськради підтримати його рішення про звільнення Любов Майбороди. Після її звільнення і до призначення нової кандидатури на посаду заступника міського голови галузь освіти вестиме Олексій Гужва, а галузь соціальної політики і охорони здоров’я – регіонал Віктор Беззубенко.

Зі звільненням Любові Майбороди зникне і єдиний представник команди Одарича в обласній раді. Нагадаємо, що Любов Володимирівна стала депутатом обласної ради від ПВД, хоч сама вона позапартійна.

Сергій Одарич зазначив: він ще не визначився, кого буде призначено на місце звільненої Любов Майбороди.

реклама

Коментарі  

 
0 #13 Далеко зайде 27.06.2011 10:49
Пристальна увага читачів видання до фігури Майбороди засвідчує вагомість її єлекторату, але в нардепи пройде не Майборода, а пан Гаманець, тобто вирішуватимуть кошти. За які Майбороду, або обмішулять на дільниці, або куплять в неїї її поразку,а якщо з дуру почнуть травити то її ставки значно підвищанься.Вона ж цього тільки чекає.
Поки що вона працює як по нотам. Привчає до звучання прізвища, шукає причини кидання рукавичок в лідерів, одноосібно робить резонансні сміливі вчинки, привертає увагу преси, отримує відгуки тачів преси.
Одним словом тримє монополію єлекторальних симпатій.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #12 Прометей 22.06.2011 08:37
Одаричу вже пізно думати: продався ригионам з патрохами - віддає нашу землю, площі, знищує освіту, медицину. У нього вибору немає - буде йти з Янеком до кінця:sad: ДУМАТИ ТРЕБА НАМ. Як стати господарами в своєму домі. Нас більшість і ми зможемо все зробити, якщо будемо вірити в себе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #11 Думайщоробиш 21.06.2011 17:16
Сергій Одарич зазначив: він ще не визначився, кого буде призначено на місце звільненої Любов Майбороди?

Тут ти друг і помиляєшся!
Регіонали вже давно забули, що саме ти дав їм можливість "виправити" результати голосування в Черкасах, після підрахунку.
голосів.
І зараз ти будеш не з тими кого забажаєш, а тими кого тобі навяжутьь.

Думай голова, шапку куплю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #10 Оксана 21.06.2011 02:25
Гіркий (як не гидкий) післясмак політичних компромісів... Сумно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #9 Саша 20.06.2011 23:15
Гужва и Беззубенко это плохо... очень плохо...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #8 Сандра 20.06.2011 20:41
Одарыч пусть сам уходит в отставку вместе с Беззубенком и продажными депутатами, а Любу пусть не трогает.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #7 МАЗЕПА 20.06.2011 19:40
"я вирішив дати можливість ій реалізувати себе в виконавчих органах влади.." Прекрасно сказано: якщо не будете красти разом зі мною - ви тут не потрібні. От і вся команда. :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 АлисА 20.06.2011 18:10
Шансы попасть в Верховную Раду М.Л.В. конечно есть. Хотя такие конкуренты против неё собираются, такая тяжёлая артилерия...
А денег у Любы на выборы нет!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Ольга Сергеевна 20.06.2011 17:01
Почему с такой яростью как мер нападает на Майбороду, он не отстаивает интересы города перед обласной властью - отдает задаром городскую землю под резиденцию Тулуба, нашу Соборную площадь, закрывыл газету "Місто", телекомпанию "Антенна"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Тризуб 20.06.2011 16:55
Такий бруд на жінку-депутата може лити лише закінчений негідник..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100