реклама

реклама

У скандалі між міським головою Черкас Сергієм Одаричем та його заступником Любов Майбородою опозиція бачить підготовку обох до виборчої кампанії.

– Дуже тяжко зрозуміти політику, яку веде міський голова і його заступники. Так, Одарич дозволяє собі висловитися критично на адресу Президента, у той же час його Партія вільних демократів входить в міськраді до більшості разом з Партією регіонів. Любов Майборода працює у владі, але критикує її. Та яку б критичну позицію вона не займала, але є межа, – говорить координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко. – Пам’ятаєте, як вона лила сльози над долею наших хлопців-націоналістів, яких на три дні посадила до буцегарні. Перша логічна пропозиція до Любов Володимирівни тоді була одна: щоб вона заявила про відставку. Це було б чесно і порядно. Але вона цього не зробила. Нині ж пані Майборода не просто критикує мера, а робить жорсткі заяви про відкати і кримінал… Це мені нагадує заяви голови облдержадміністрації Тулуба щодо Одарича у ході місцевих виборів… Я так розумію, що і Майборода і Одарич нині розпочали виборчу кампанію до Верховної Ради, і вони обоє балотуватимуться у місті Черкаси. Тож між ними почалася конкурентна боротьба у парламентських змаганнях.

Опозиціонери не вірять у щирість політичних заяв як Одарича, так і Майбороди

Опозиціонери не вірять у щирість політичних заяв як Одарича, так і Майбороди

Нагадаємо, що Сергій Одарич на найближчу сесію міськради збирається виносити питання про звільнення свого заступника. Мер обіцяв перед голосуванням попрацювати з депутатами. Але не всі підтримують ініціативу мера.

– Виступатиму категорично проти позачергового припинення повноважень заступника міського голови Любов Майбороди. Згадайте, на початку своєї каденції міськрада утворила комісію з питань реорганізації, а простіше – з питань скорочення чиновників. Але обіцяного скорочення на 30% не відбулося. Тепер показово хочуть звільнити Майбороду. Ми б хотіли заслухати проект бачення нової структури міськвиконкому з відповідними скороченнями. Де ж ця адміністративна реформа? – обурюється депутат міськради Володимир Мамалига.

Сварку ж між Майбородою й Одаричем депутат називає «політтехнологічним ходом».

– Пам’ятаєте на минулих виборах боротьбу між Влізлом і Одаричем? Це боротьба штампів. Є «хороший» і «поганий» і між ними розігрується боротьба. У результаті вони ж і перемагають. Це черговий політтехнологічний хід. Люди просто заробляють відповідні політичні дивіденти, – зазначив Володимир Мамалига.

реклама

Коментарі  

 
0 #14 тьотя Бетя 21.06.2011 20:13
Видно, що опозиція запуталась в педалях.
Намагається все дуже ускладнити.
Панове, не ускладнюйте роботу мізкам.
Визнавайте Майбороду лідером опозиції, гуртутесь навколо неї, інакше у вас політичних перспектив нєт!
Або не мутіть воду, а просіть собі трохи крихіток зі столу Одарича і Тулуба, та по ходу київських патронів по тихому доїть на вдимість організації протидії владі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #13 Sirko 21.06.2011 18:09
Але таки ж правда, що Майборода почала передвиборну кампанію, і хіба Даценко з Мамалигою в цьому винні? І тепер Люба буде мочить Одарича, хоч не за свої гарні очі, а завдяки технології мера стала депутатом. То і в цьому винні Даценко з Мамалигою? До речі вона набагато серйозніше ставиться до об`єднаної опозиції, бо каже, що у Верховну Раду піде від неї. А Даценко і Мамалига проти, бо знають, що на другій секунді депутатства вона їх кине і казатиме, які вони падлюки, як робила вже багато разів. То хіба вони не праві?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 Kotovsky 21.06.2011 17:05
Цитую Fagot:
Майборода ... НЕКЕРОВАНА.

а все інше - дуже спірне питання
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #11 сенпай 21.06.2011 16:56
Цитую Fagot:
Майборода завжди не влаштовувала вождів всіх мастей, бо НЕКЕРОВАНА. Розумна, сильна, красива жінка. Мені подобається :roll: ..

Фагот закохався! Подари їй цвєти!!!!!!!! :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #10 КС 21.06.2011 16:12
Цитую Kotovsky:
Шановний "Прочерк"! А що, крім Мамалиги в міськраді депутатів нема? Складається враження, що він у вас "на зарплаті"! Чи може інші депутати для вас "недоступні"? :o

Прочерк,як будь яке приватне видання заробляє гроші, а от де ці гроші бере Даценко і Мамалига - це набагато важливіше питання!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #9 Медея. 21.06.2011 14:47
«політтехнологі чним ходом» був проект обливання брудом БЮТу під час Президентських виборів 2010 року, а тепер гірка мамалига разом з новим керівництвом бюта, раніше потрібно було ставати мудрим. А тепер Ви не політик, щоб вчити, якщо ТАКІ промахи допускав, чи мотивація була і вчому, чи вона матеріальна ..... Більше про свої помилки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #8 Вітя Бульба 21.06.2011 13:51
"Екс-унсовець" Мамалига і "уенпіст" Даценко - так звані провінційні політпрогнозист и,але це не важковаговики. Це - просто партійний люд, рівня району-області,а далі? Стоп! Далі, птиці висого штибу!Ось так хлопці, можна все свідоме політичне життя прозябати в "диванних", маргінальних, але не топ - партіях! ... а караван іде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 Fagot 21.06.2011 13:30
Майборода завжди не влаштовувала вождів всіх мастей, бо НЕКЕРОВАНА. Розумна, сильна, красива жінка. Мені подобається :roll: ..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Місцевий житель 21.06.2011 13:30
Одарич-хитрий лис...з повагою
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Залізняк 21.06.2011 13:21
Даценка просто жаба давить, що не його, а Майбороду обирають депутатом :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100