реклама

реклама

«Тут, на Пагорбі Слави, має бути написано великими буквами: «Тут лежить Україна». Бо ми повинні вшановувати пам`ять  кожного українця, який віддав своє життя за Батьківщину у Другій світовій війні, що для України розпочалась 22 червня 1941 року, рівно 70 років тому, - заявив на мітингу-реквіємі, що відбувся в Черкасах 22 червня біля Пагорбу Слави лідер опозиції Черкащини Леонід Даценко.

 

- Незалежно, чи був це вояк УПА, чи радянський воїн. Ця велика трагедія об`єднує всіх, бо немає в Україні жодної родини, якої б ця війна не зачепила. Ми повинні брати приклад із європейських народів,  яких розкидала війна по різні боки фронтів. Вони знайшли в собі сили  примирились між собою і на братських могилах написати: «Тут лежить Іспанія», «Тут лежить Німеччина», - зазначив Леонід Даценко.

Активісти ради опозиційних сил Черкащини прийшли на Пагорб Слави без партійних прапорів. Опозиціонери вважають, що такі жалобні дати - не час для політичного піару. До речі, партія влади часто цим принципом здорового глузду нехтує, оточуючи той же Пагорб Слави, як то було на 9 Травня, своїми синіми знаменами.

Учасники акції запалили і виклали у формі хреста 70 лампадок, а запрошені священики відслужили панахиду за всіма загиблими.

Тетяна Воронцова

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 на прохання ветеранів 24.06.2011 09:44
Знали б наші воїни, що їх могили через 60 років будуть використовувати для реалізації брудних політичних процесів.
Не можна на місцях де покоїться прах розгортати політичні шабаші.

Хочу звернутися до представників ЗМІ. Благаю,залиште поза увагою реалізацію політичних проектів на святих місцях, і ці дешеві "політиканчики" втратять до цих місць політичний піар інтерес.
Визнаю, "обіліє" червоних і регіональних прапорів спровокували ситуацію, але ж будемо розумнішими і далекозорянішим и.
Хай все негативне залишається виключно за ними, не підхоплюйте їх естафету!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 YHE 24.06.2011 09:43
Ну не популярний ВИ Даценко, лідер той кого обирають, а не самовисувають. Навіть членів опозиційної ради немає, не хочеться ображати, але доведеться. Ви розкололи Народний Рух України, а тому не буде Вам довіри і шани від патріотів України.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 ВДВ 23.06.2011 20:38
А в то же время под Холмом славы...http://www.youtube.com/watch?v=32haTWgi0QI
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Sirko 23.06.2011 17:54
Давно пора було б всім примиритись і будувати майбутнє, а не загрузати в минулому. Всі, хто загинув - герої, за яку б Україну вони не воювали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 махмуд 23.06.2011 15:51
мрачная надпись получится =(
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100