Кількахвилинне свято-привітання від Діда Мороза та Снігуроньки отримали найбільші обласні редакції та телекомпанії. Від імені Національної спілки журналістів України колективам черкаських медійників Дід Мороз та Снігуронька вручили солодкі подарунки.

В редакції газети "Вечірні Черкаси"

В редакції газети "Вечірні Черкаси"


– У нашому колективі під час корпоративного святкування Нового року завжди одна й та сама Снігуронька. Це наша офіс-менеджер Оксана Бітченко. А Діда Мороза, так склалося, щороку обираємо нового, – розповідає про редакційні свята головний редактор обласної газети «Черкаський край» Тетяна Калиновська, куди Дід Мороз завітав цього року вперше. – Снігуронькою пощастило бути й самій, правда, в молоді роки. В цій ролі  відчуваєш себе найбільшим учасником новорічної казки.

У газеті "Черкаський край"

У газеті "Черкаський край"


Побувати в ролі Діда Мороза та Снігуроньки свого часу спробували і в колективі редакції газети «Акцент». Головний редактор видання Тетяна Пархоменко вперше грала роль Снігуроньки одразу після закінчення школи, коли довелося працювати вихователькою в дитячому садочку. А кореспондент «Акценту» Борис Юхно після закінчення педінституту потрапив у прикарпатське село, де став свідком того, що суцільний новорічно-різдвяний карнавал триває цілий місяць,  від Катерини й до Водохреща.

У редакції видання "Акцент"

У редакції видання "Акцент"


– Існував навіть графік чергувань  Діда Мороза, бо чи не кожен день треба було їздити вітати учнів школи та колег з тим чи іншим святом, – пригадує журналіст. – Тоді Дідом Морозом, чи Миколаєм, був і я.

У шкільні роки Снігуронькою довелося побувати і головному редактору Черкаської обласної газети «Нова Доба» Тетяні Очеретяній. Пригадує Тетяна Борисівна одне зі святкувань Нового року, коли погода була така ж безсніжна і тепла.

– Ми жили поблизу школи, тому вдома вдяглася у костюм Снігуроньки, який мені пошила мама, і без верхнього одягу, бо тепло було, пішла на шкільне новорічне свято, – розповідає про свою юність головний редактор видання.

У газеті "Нова Доба"

У газеті "Нова Доба"


Серед журналістів «Нової Доби» вдалося відшукати і Снігуроньку-професіонала – Світлана Соболь вже й не згадає, скільки точно приміряла на себе костюм новорічної героїні. Найбільше запам’ятався Новий рік у школі, де працювала вчителькою. Мала на той час довжелезну косу, тому колектив завжди обирав Світлану Снігуронькою.

– Я була Снігуронькою, а в Діди Морози мені дали старшокласника, який був на голову вищий, зате звертався до мене,  Снігуроньки,  не інакше, як Світлано Владленівно, – розповідає цікавий випадок із життя своїх Снігуроньок Світлана Соболь.

Дід Мороз та Снігуронька привітали зі святом також колективи редакцій найбільшої обласної газети Черкащини «Вечірні Черкаси», всеукраїнського видання «Газети по-українськи», а також Черкаської ОДТРК «Рось».

На телекомпанії "Рось"

На телекомпанії "Рось"


У редакції "Газети по-українськи"

У редакції "Газети по-українськи"

 

У редакції сайту "Прочерк"

У редакції сайту "Прочерк"


Ініціатором привітання журналістів від Діда Мороза та Снігуроньки з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим є перший секретар Національної спілки журналістів України, голова Черкаської обласної організації Сергій Томіленко.

– Цей рік справді був дуже важким і трагічним як для кожного з нас, журналістів, так і для всієї країни,  – зазначає Сергій Томіленко. – Але на порозі 2015 хочемо подарувати серйозним і відповідальним працівникам медіа кілька хвилин новорічного сюрпризу. Це привітання є одним з проявів журналістської солідарності, яку ми всі так цінуємо.

Зазначимо, що роль Діда Мороза та Снігуроньки виконали представники облорганізації Національної спілки журналістів України – відповідальний секретар Василь Трохименко і прес-секретар Наталія Каузак.

 


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #10 Яна 09.01.2017 16:41
Ха Ха Ха Ха несмішіть мене :-).Це не Дід Мороз а якиїсь дядько :-) :-) :-) :-) !!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 Яна 29.12.2016 23:37
бе бе бе бе вони не справжні :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #8 zaja 25.12.2014 16:05
Как же так и Дед Мороз и Снегурочка??????
Не повесили их еще?? Может они из фсб???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 Жінка 25.12.2014 15:38
Ух, який Дід Мороз гарний!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Батрахоміомахія 25.12.2014 15:04
Рошен спохабив свою продукцію. Маю на увазі шоколадні цукерки з лікером, у яких нема шоколаду. Замість нього якийсь сурогат коричневого кольору.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Чукча 25.12.2014 14:57
А, желтую цвета и аромата д.... неожиданности "Антенну"? :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Дід Трохим 25.12.2014 12:00
Не нада істєрик, Рошен дає класний продукт давно і стабільно нєзавісімо от політічєской ситуації
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Андрій 25.12.2014 11:53
Дід мороз - секретар Черкаської обласної спілки журналістів завітав до Вечірки, Росі , Черкаси прочерку, Нової доби та Черкаського краю. А інших ЗМІ та журналістів в області немає? Зато повідомлено, що з нового року збір в спілку від журналістів вже не 20 грн, а 100???!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 жінка 25.12.2014 11:30
Цитую Братушка:
Братушки! А шоколяд-то "Рошен"..!

І цукерки тоже. Уже і Мілкі немає, та інших немає, тільки рошен.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Братушка 25.12.2014 11:08
Братушки! А шоколяд-то "Рошен"..!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100