реклама
Sucurity Police

реклама

Два десятиліття від дня виходу першого номера газети «Акцент» відзначило це одне з найтиражніших і найвпливовіших друкованих видань Черкащини.


– Перший номер газети датований 7 січня 1995 року. Але це було Різдво, а насправді видання поширили вже 5 січня, – розповіла кореспондентові «Прочерку» одна із засновників «Акценту», фінансовий директор видання Ольга Білик. – Спочатку «Акцент» виходив у форматі А4 і був, по суті, програмою телепередач.

Олена Василівна та її чоловік, директор видання Віктор Білик – ті засновники «Акценту», які пройшли з газетою весь його двадцятирічний шлях.

Від 1995 року газета сильно змінилася. Тетяна Пархоменко, яка є головним редактором видання з 1997 року, наголошує, що «Акцент» і далі пишається своєю телепрограмою, однією з найбільших і найзручніших серед газет області. Але величезний крок уперед зробила змістовна частина видання.

– Серед наших читачів чимало тих, хто передплачує або купує газету 15 і більше років, – із гордістю каже Тетяна Олексіївна. – Зв’язок читачів із виданням дуже тісний. У багатьох є свої улюблені автори, до яких читачі «приходять» на сторінки газети як глядачі в театр до улюблених акторів. Ми знаємо, що є люди, які купують «Акцент» спеціально, щоб почитати Олександра Полуянова, Олену Буєвич, Тетяну Балякіну, Бориса Юхна, інших авторів.

Як зазначила Тетяна Пархоменко, молоді читачі більше орієнтуються не на друковані видання, а на інтернет-сайти. Тому в цьогорічних планах «Акценту» вдосконалити свій сайт і зробити його одним із найчитабельніших і найпопулярніших на Черкащині.

– Зараз – не час для гучних святкувань, – зазначила головний редактор. – Але ми впевнені, що це – не остання наша кругла дата. Коли в країні все буде гаразд – ми обов’язково зберемо всіх своїх друзів і відсвяткуємо свій день народження урочистіше і радісніше!

Колектив «Прочерку» вітає колег із святом і зичить цікавих публікацій і вірних читачів!

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100