реклама
Sucurity Police

реклама

На сьогоднішній прес-конференції голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко пообіцяв ініціювати зустріч журналістів з представниками МВС, прокуратури.

Нагадаємо, що минає річниця штурмів Черкаської ОДА, коли приїжджий «Беркут» затримував на вулицях міста усіх підряд. Пізніше затриманих арештовували на два місяці. При цьому справжніх винуватців тих подій так і не було знайдено. Як не було знайдено і кривдника, що кинув з вікна ОДА вазон, травмувавши активістку Ольгу Галушко.

Очільник області також зауважив, що тримає це питання на контролі і також здивований тим, що правоохоронна система так і не може знайти справжніх винуватців тих подій.

А ще Ткаченко пообіцяв на прохання журналістів більш детально розібратися з тим, чим же займався донедавна Вадим Береза в департаменті освіти.

Як відомо, Вадима Березу звинувачують в організації тітушок, а також в участі в жахливій ДТП, унаслідок якої загинула жінка. За часів регіонала Тулуба він був директором департаменту з суспільно-політичних питань ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #2 Черкасы 20.01.2015 10:31
А когда мы уже увидим встречу Ткаченко с прокурором? Пусть расскажет, каким "непосильным" трудом он, нажил свой капитал.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 правдоруб 19.01.2015 23:38
а судді людей кидали до вязниць теж приїзджі, а смоляр в Бульбі самостверджував ся теж у відрядженні. ніхто систему не чіпає. коломієць, береза, мєля, дятченко та інші - ніхто ні за що не відповів і відповідать не збирається. страх пройшов і звову б..лу б...лове, панам панське!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100