Улітку в Чигиринському районі планують провести Всеукраїнський молодіжний фестиваль «Холодний Яр». За словами заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Віталія Коваля, захід організовують з метою національно-патріотичного виховання молоді та з урахуванням історичної значущості урочища Холодний Яр в історії визвольної боротьби за незалежність України.

Деталі проведення фестивалю обговорили представники обласного керівництва, громадських організацій під час робочої наради в прес-центрі обласної державної адміністрації.

– Очікується, що фестиваль відбудеться 3-5 липня цього року на території урочища Холодний Яр. До участі в ньому залучено буде близько 1000 осіб, – говорить Віталій Володимирович. – Програма – насичена цікавими заходами, серед яких: гутірки-дискусії з відомими політиками, громадськими діячами, спортивні змагання, вечори поезії, ярмарки, екскурсії. Також збиратимуть кошти на потреби учасників бойових дій на Сході країни.

Ініціаторами фестивалю є громадські організації патріотичного спрямування: ВМГО «Національний Альянс», ВМГО «Сокіл», Пласт-станиця Черкаси, ГО «Самооборона Майдану» – при підтримці обласної державної адміністрації.

– Важливо, що під час проведення фестивалю заборонено буде паління та вживання алкогольних напоїв, – наголосила на нараді голова організаційного комітету ЧОО «Національний Альянс» Зоя Бойченко. – Це контролюватимуть працівники УМВС та відповідних служб.

Вона також запропонувала до розгляду учасникам наради логотипи та гасла фестивалю, інформують у прес-службі Черкаської ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Nazar 15.03.2015 16:14
краще зараз організуванти посадку лісу в Холодному яру бо скоро там дві лісосмуги залишиться ну може ще дуб Залізняка. Хай кожний хто приїде посадить по дереву для майбутніх поколінь і це буде найкраще патріотичне виховання! А 3-5 липня то піар Коваля та різних ГО!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Борис ФИЛАТОВ 14.03.2015 18:45
Почему, когда я иду по улицам моего любимого Тель-Авива и вижу на экскурсии граждан соседнего государства, то предпочитаю перейти на другую сторону дороги?
Почему, когда я слышу в кафе русскую речь, то у меня портится аппетит?
Почему, когда бывшие соотечественник и что-то спрашивают у меня за границей, то я предпочитаю сделать вид, что не понимаю?
Я - русский человек, родившийся в СССР.
Потому что, когда бы война не закончилась.
Как бы она не закончилась.
Мы не должны забывать о наших пацанах.
Ради нашего будущего и наших детей.
И мы не имеем права простить Россию и ее обитателей.
Никогда. Потому что если мы их простим, то они когда-нибудь захотят вернуться и еще раз попробовать нас уничтожить.
Будем честны сами с собой. Ведь так было всегда.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100