Про ініціативи Міністерства юстиції щодо реформування у сфері державної реєстрації нотаріату, державної виконавчої служби і реєстраційної служби говорили в Черкасах за участю керівництва обласного управління юстиції та радника міністра юстиції, нардепа Дмитра Сторожука.

Торік органами юстиції України було видано понад мільйон різного роду довідок, витягів та виписок. За статистикою на цю роботу припадає 50% навантаження на працівників реєстраційних служб. Новації Міністерства юстиції покликані розвантажити реєстраційні служби та ліквідувати черги.

Як зазначив на початку засідання начальник головного територіального управління юстиції в Черкаській області Олександр Кравченко, в березні заплановано запуск двох онлайн-послуг, які повністю ліквідовують ці недоліки. Це послуги «Онлайн-витяг» і «Онлайн-довідка». Пілотні проекти органів реєстрації: «Екстериторіальність» та «Модельний офіс», які унеможливлюють корупцію та роблять сервіси зручними для громадян.

Окремо Олександр Кравченко говорив про зміни в організації електронних торгів арештованим майном, розповівши про сучасну систему захисту при проведення торгів, і збереження конфіденційності учасників.

«Чи дійсно проект «Модельний офіс» оптимізував роботу реєстраційної служби?» – саме відповідь на це питання має знайти в Черкасах нардеп Дмитро Сторожук. Він зауважив, що у Черкасах вперше і його ціллю є перевірка, чи дійсно послуги громадянам надаються саме так, як це декларується міністерством.

Детальніше про впровадження реформ дивіться у ВІДЕО.


реклама

Коментарі  

 
+1 #2 кирило 15.03.2015 11:44
Про ініціативи Міністерства юстиції - Дмитра Сторожука, Окремо Олександр Кравченко говорив... Ініціативи дійсно дієві, треба більше це обговорювати, роз'ясняти та публікувати в пресі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 свято наближається 13.03.2015 19:21
Єдиноможлива дієва реформа це 100% миттєва заміна всіх суддів та їх підмастєрь.Скорочення штату і підзвітність громаді на теріторії якої працюють.Можливість громади зібрати підписи ,після підписів місцевий референдум і заміна,зняття судді,вираз недовіри.Решта профанації.Досить слухати всіх підряд,для демократичних дій треба спочатку мати цю демократію.Рік балаболять замість конкретних дій,а банда в мантіях сидить і посміхається.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100