Представники партії вільних демократів у Черкаській міській раді заявляють, що бюджет розвитку міста розглядають і формують без їх ініціатив. Про це на прес-конференції заявили депутати-демократи Олег Ліходькін, Руслан Зоря та Олександр Згіблов, інформує "Вечірка".

– Ще 2010 року міський голова Сергій Одарич започаткував традицію публічного обговорення Програми соціально-економічного розвитку міста. Цього року, коли він повернувся на свою посаду, цю традицію ми відновили. Цей документ стосується усіх громадян, тож обговорювати і створювати його має усе місто, – роз’яснює депутат Черкаської міської ради від партії вільних демократів Олександр Згіблов. — Однак коли міський голова поїхав у відпустку, публічне обговорення ПСЕРу перетворилося у кабінетне. У кабінеті секретаря Черкаської міської ради Олександр Радуцького обговорюються хотєлки депутатів Черкаської міськради і включаються до ПСЕРу.

Вільні демократи запевняють, їх хотєлки у документі не враховано.

– Із тридцяти ініціатив, які я вносив по своєму округу, у ПСЕРі враховано лише три. Причому серед моїх пропозиції були й реконструкції, важливі для всього міста, – роз’яснює депутат-демократ Руслан Зоря.

– У цей самий час я бачу, що в бюджеті розвитку міста передбачено кошти для будинків по вулиці Котовського 93/1, 97, 97/2. Тож фінансування отримає практично кожен двір по округу голови фракції «Удар» у Черкаській міськраді Сергія Кудактіна.

Вільні демократи не задоволені не лише тим, що в головному фінансовому документі міста не враховані інтереси їх округів, вони вважають, що план соціально-економічного розвитку має стратегічні помилки.

– Це документ проїдання, – переконаний Олег Ліходькін. – Маючи такий обмежений ресурс, ми мали б його спрямувати на важливі для міста об’єкти, а натомість розмазали по округах депутатів. 2 млн. грн. на спортивні майданчики, 2 млн. грн. на дитячі майданчики. Натомість немає грошей для ремонту вулиці героїв Дніпра, вулиці Молоткова, шляхопроводу по проспекту Хіміків.

реклама

Коментарі  

 
+6 #9 Заріна 16.03.2015 15:19
Кожний депутат тягне кошти для себе і свого мікрорайону, щоб потім знову переобиратись.Бо вони ж ..... ледача нічого більше не вміють їм аби тільки світитися та бути на людях.Всю цю міськвиконкомів ську .... потрібно відправити в АТО.А в депутати вибирати хлопців які дійсно побачили що таке війна і які захищали рідну землю від російського агресора.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #8 Заріна 16.03.2015 15:14
Цитую федор принципиальный:
Время липовых демократов закончилось,на выход,спасайте нав...рованные деньги моней бродским,все в Европу,следом за .... лидером.

Ти Федір тільки .... вмієш, а чи знаєш ти як мучаться люди які живуть по вул. Героїв Дніпра? А чи знаєш ти що по вул.Герої Дніпра їздить тільки один маршрут № 29 і той скоро відкажеться із-за поганої дороги?Закрий свого рота і не в..няй тут. Я не захищаю команду Одарича, але я за те, щоб в нашому місті пройшов ремонт доріг.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 смс 15.03.2015 18:36
Тому , що неЗАДоВІЛЬНІ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Фугас 15.03.2015 11:44
Игнорят - значит .....ли! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 федор принципиальный 15.03.2015 09:04
Время липовых демократов закончилось,на выход,спасайте нав...рованные деньги моней бродским,все в Европу,следом за .... лидером.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #4 незнайка 14.03.2015 20:08
Протянуть новую троллейбусную линию через мытницу-никому дела нет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #3 Степан 14.03.2015 19:10
Зоря хоче включити в розвиток мікрорайона "Луначарка" ремонт ларька який він по п' яні розбив бітою!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #2 свято наближається 14.03.2015 18:29
Грошей обмаль,всі треба в дороги вкинути... Досить мажеритарщікам перед виборами за спільні черкаські кошти курятники по дворам ставити і за міський кошт піаритись.В Черкасах дороги волають по ремонту,вкиньте в утеплення будинків,в лічильники,в котли.Зараз не до майданчиків.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 ЛВВ 14.03.2015 18:07
Такі кумедні Ви, вільні демократи, неначе маленькі діти без батька, який кинув Вас на призволяще.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100