реклама

реклама

Цього року до кадастрових реєстраторів Черкаської області у Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП) при райдержадміністраціях та органах місцевого самоврядування надійшло 18982 заяви від громадян щодо проведення державної реєстрації земельних ділянок і надання витягів із Державного земельного кадастру. З них землевпорядниками задоволено 18434 клопотання, що складає 97% від загальної кількості.

Зокрема, фахівці органів земельних ресурсів зареєстрували 7380 земельних наділів у Національній кадастровій системі та надали 11054 витяги з Державного земельного кадастру.

Найбільше наділів зареєстрували землевпорядники Чорнобаївського (878), Черкаського (834) та Шполянського (695) районів. Найбільше витягів із земельного кадастру надали фахівці органів земельних ресурсів у Черкаському (2394), Золотоніському (1140) та Жашківському (821) районах, зазначають у Головному управлінні Держземагентства в Черкаській області.

Додатково:

З 5 грудня 2014 року на Черкащині фахівці двадцять одного територіального органу Держземагентства достроково розпочали надавати послуги у сфері земельних відносин у всіх наявних в області Центрах надання адміністративних послуг.

Із графіками прийому кадастровими реєстраторами у ЦНАПах можна ознайомитись на офіційному сайті Головного управління Держземагентства в Черкаській області.

Надання адміністративних послуг через ЦНАПи сприяє покращенню ефективності та якості адміністративних послуг, зниженню корупції та дозволяє громадянам заощадити час і отримати необхідні документи в комфортних умовах.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 незнайка 04.04.2015 09:16
стоимость такого отрымання выходит за пределы здравого смысла-очень дорого
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100