реклама Делікат

Зворушливими враженнями про відвідання родини загиблого в АТО добровольця Євгена Войцехівського поділився на своїй сторінці у «Фейсбуці» голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко.


«Учора в Смілі була поминальна неділя. Побував у місті в цей день – у родини Євгена Войцехівського – снайпера з позивним «Чех», який командував окремим підрозділом «Холодний Яр» у складі штурмового батальйону «Айдар», – розповідає Юрій Олегович. – «Чех» загинув минулого літа у Щасті на Луганщині... Родині загиблого я вручив відзнаку облдержадміністрації, яка так і називається «Холодний Яр». Домовилися про те, що дружина бійця і його сини отримають безкоштовні путівки на санаторний відпочинок. Держава вже виплачує їм допомогу як родині загиблого, але ж батька не повернеш...


Поки розмовляв з батьками і дружиною Войцехівського, старший син загиблого щось постійно тримав у кулачку, а коли ми вже йшли з хати, показав, що у ньому було... гільзу від патрона, яку йому дав батько-снайпер, коли ще був живий. При цьому малий Войцехівський якось не по-дитячому серйозно сказав: «Буду як батько, бити тих, хто Україну не любить...» Він явно ніколи не простить тим, хто вбив його батька».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+10 #1 Черкаси 27.04.2015 15:31
Маленькі солдатики і великі патріоти України.Жоден українець не пробачить агресора РФ та зрадників, як на Сході ,так і у владі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100