реклама

реклама

Сьогодні вдень у Черкасах відбувся похорон лідера УНА-УНСО Руслана Зайченка. На похорон прибули близько двох сотень людей з різних областей України.

– Була присутня вся родина Руслана. Приїхали також різні люди: і прості, і еліта. Я, зокрема, бачив, Юрія Шухевича, вокаліста гурту «Гайдамаки» Сашка Ярмолу, режисерів Олеся Саніна, Сергія Проскурню. Поховали Руслана Зайченка на третьому цвинтарі, поряд з сином Євгеном, – розповів «Прочерку» голова ГО «Воля ХХІ» Назар Обідзінський.

001rcxar

Відспівували Руслана Зайченка у храмі «Покрови Пресвятої Богородиці» УАПЦ декілька священників. Богослужіння тривало більше двох годин.

001r8rya

– Малий син Руслана від другого шлюбу тримався козаком, не плакав. Мама Руслана була на похороні, а ось батька не було. Він тяжко хворіє. Від церкви до цвинтаря люди частину шляху пройшли прощальною ходою, співали УНСОвські пісні, потім їхали автобусом. З прощальною промовою виступив Юрій Шухевич, інші громадські діячі. Потім труну накрили УНСОвським прапором, але перед опусканням у могилу прапор забрали. Коли труну опускали, пролунало три вистріли, – розповіла «Прочерку» журналіст Олена Білозерська.

001r98h4 

Тесть Руслана, батько його дружини Олесі художник Микола Теліженко

Тесть Руслана, батько його дружини Олесі художник Микола Теліженко

 

001rphf2 

001rxkw8 

001s0s04 

001s64zy 

001sbpd4

Фото Олени Білозерської

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100