реклама Делікат

kompra2 Фото жінки, закутаної у державний прапор, як у мусульманський головний убір, з’явилося на сайті інформагентства «RegioNews». У матеріалі сайту йдеться, що це керівник апарату Апеляційного суду Черкаської області Леся Паніченко. І вона, мовляв, у залі суду здійснює наругу над одним з державних символів України.

«За інформацією джерел у Черкаському апеляційному суді на момент вчинення наруги над державним прапором Паніченко Л. І. перебувала у стані алкогольного сп’яніння,  - йдеться в матеріалі. -  Згідно з ст.  338 Кримінального кодексу України за такі дії над державним прапором України, встановлюється кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі терміном до трьох років. Крім того, в Кримінальному кодексі діє норма про те, що такі дії караються штрафом до 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і арештом терміном до 6 місяців». Як повідомляється в замітці, редакція інформагентства звернулася до Генерального прокурора України, МВС та СБУ з тим, аби суддю притягнули до відповідальності, а до вищих судових інстанцій – щоб розглянули доцільність перебування її на посаді.

- Я цих знімків не бачив, але мені вже телефонували з роботи й повідомили про їх появу в Інтернеті, - коментує «Прочерку» голова Апеляційного суду Черкаської області Віктор Подорога, який зараз перебуває у відпустці. – У вересні Леся Іванівна має подавати звіт про роботу, тож це не що інше як провокація, намагання її підставити і скомпрометувати.  Вона хоче налагодити дисципліну серед працівників суду і за це може виникати така неприязнь, заздрість. Вона не раз отримувала подяки за роботу. Просто комусь не подобається стиль керівництва. Якщо в людини є якісь претензії до чиєїсь поведінки, то чому вона відкрито про це не скаже, приміром, на зборах? А отак тихцем  зливати невідомо де і за яких обставин зроблені фотографії, це звичайна підлість.

фото - http://www.regionews.com.ua/politika/6223-naryga

фото - http://www.regionews.com.ua/politika/6223-naryga

За словами Віктора Миколайовича, він не вбачає нічого крамольного в тому, що людина закутується у прапор.

- На футбольному полі вболівальники також замотуються у прапор і  це ніхто не вважає наругою, - каже голова суду. – Щоб довести факт наруги, треба знайти свідків, з’ясувати всю ситуацію. – Більше порушень вчиняють ті службовці, які пооформляли на підставних осіб бізнес  і отримують від цього гроші.

Віктор Миколайович переконаний: Леся Паніченко може сама позиватися до суду на захист честі та гідності.

реклама

Коментарі  

 
+7 #12 Гость 28.10.2011 08:54
Думаю, если бы это сделал кто-то иной, то Прокуратура и Суд вынесли бы "вполне справедливое" решение. А тут ну прямо лапушка!!! :zzz
Фаны на стадионе - это другое. Они не официальный гос. флаг в руках держат. А В.Подорога "не вбачає нічого крамольного" :cry: в том, что человек наделенный властью закутывается в флаг - символ государства, в официальном кабинете на фоне герба, и явно в нетрезвом состоянии (хотя представители Фемиды это могут оспорить, ведь от фото запаха нет).
Мое мнение - это не достойно официального лица. А если боишься подставы от коллег, то тем более - не подставляйся.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #11 РОН 23.09.2011 09:21
Ну закуталась в прапор, ну и что?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-17 #9 Суд 26.07.2011 10:17
а всі, хто тут написав, взагалі прапор до рук не беруть, бо руки до клави прилипли у каментах с...ти :-* Знайшли страшні діла в суді, што там. Це ж як треба щоб не було якого х...а робити, щоб таку "новину" смакувать??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-16 #8 Роман 25.07.2011 22:14
Одні п*** злили фотки, а другі шукають склад злочину... :P
Якесь зборище дол*** :D
Де глумлення над символікою ??? Вона що задницю витирала, чи туфлі глянцувала, чи сиділа на ньому ??? Та під час святкувань, за кордоном, так ходить кожен п'ятий по вулиці і це вважається, наоборот ПАТРІОТИЧНО !!! І не потрібно писати, що такі порівняння не доречні ... Хотілося б знати, як всі ці недолугі дописувачі самі поважають держ символіку ??? Коли вони в останнє з гордістю тримали прапор чи тризубець ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #7 Коля 22.07.2011 21:20
Чума :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #6 Мойша 21.07.2011 14:19
Ну подумаешь новость :-*
***а в суде это нормальное явление. Вон судья Днепропетровска в прошлом годе отпраздновал день рождения и выложила за это все около 400 тыс евро..а тут такая ***:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+31 #5 КИРЕЕВ 20.07.2011 15:33
НАШЕГО ПОЛКУ ПРИБЫЛО!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-23 #4 Alex 20.07.2011 15:09
и же где здесь "наруга"?

согласно комментария к ст.338 УК Украины "З об'єктивної сторони злочини, передбачені частинами 1 і 2 ст. 338, полягають у публічній нарузі.

Способами наруги можуть бути знищення чи пошкодження прапора (герба) шляхом його спалення, ламання, розмальовування , нанесення на прапор образливих написів, зле шаржування герба чи гімну тощо.

Наруга над державними символами тягне відповідальніст ь за ст. 338 лише у разі, якщо вона була публічною (спрямованою на публіку). При цьому винна особа може, скажімо, розмалювати прапор як у присутності інших людей, так і без їх присутності, але з наступним винесенням такого прапора на людські очі."

А человек явно с любовью обнимает государственный флаг, что ж тут страшного?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #3 Крук 20.07.2011 14:24
"Вона хоче налагодити дисципліну серед працівників суду...." - цікаві методи, чи суперпринципови й керівник секретаріату" налагоджуючи дисципліну серед працівників, сама інгонує власні ж вимоги????
А щодо фотографій, то стопудова "хфальшивка"(с), судді в Україні це еталон виконання громадянського обов'язку, порядності, принциповості та непідкупності..... принаймі вони самі про себе так говорять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100