реклама Делікат

Подорога: "Для мене всі судді рівні"

Подорога: "Для мене всі судді рівні"

Чергова провокативна інформація про Апеляційний суд Черкаської області з’явилася в Інтернеті. Як повідомляє Інтернет-сайт ЧАС, ініціативна група суддів та працівників апарату апеляційного суду написала листа Президенту Віктору Януковичу з проханням перевірити діяльність голови суду Віктора Подороги.  На сайті розміщено копію цього листа, однак на ньому немає підписів конкретних осіб. Лист підписано від імені «ініціативної групи». Судді «звинувачують» Подорогу в корупційному розподілі посад у суді, привласненні коштів під прикриттям матеріально-технічного забезпечення і пишуть, що його самого призначено за сприяння високопоставленого кума.

Сам Віктор Подорога про черговий «злив» ще не чув, але каже, що до подібного йому не звикати. Торік на нього не раз писали анонімки про те, що має гектари земель, поливали брудом його сім’ю.  І такі інтриги в суді – постійні.

- Були перевірки вже навіть з Генеральної прокуратури, - коментує «Прочерку» Віктор Подорога. – Мені боятися нічого. У нас є кілька людей, яких усунуто від влади, ось вони й провокують усе це.

Провокаторами називає голова обласного суду тих, хто намагається анонімками його дискредитувати

Провокаторами називає голова обласного суду тих, хто намагається анонімками його дискредитувати

Віктор Миколайович каже: коли прийшов на посаду, у суді всі почали працювати на рівних умовах. Зрівнявся розмір премій, а справи почали розподілятися не вибірково – комусь краща, комусь гірша, - а автоматично.

- Звісно, це не сподобалося тим, хто був при владі. Бо для мене всі судді рівні. Ремонти робилися в першу чергу для створення нормальних умов. Бо в нас зі стелі вода текла, - розповідає голова суду.

Людей, котрі написали такого листа, вважає непорядними. Порядна людина, яка має на що скаржитися, не писатиме анонімок.

- Ці люди – провокатори, які хочуть підірвати судову систему в області. Суддями їх не можна назвати. Нормальні люди зі скаргами будуть звертатися у відповідні органи, а не писати анонімки, - переконаний Віктор Подорога.

Нагадаємо, минулого тижня на невідомих широкому загалу інтернет-ресурсах з’явилися скандальні фотознімки  з керівником апарату апеляційного суду Лесею Паніченко. На них жінка закутується у прапор України, що було розцінено інформаторами як наруга над державним стягом.

реклама

Коментарі  

 
-21 #5 юрист 25.07.2011 17:48
Подорога порядна людина і впевненний, що хтось бачить себе на його посаді. Колеги не лийте бруд бо пришлють з Донецьку потім буде шкода.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 дядька 25.07.2011 15:13
вся судебная система насквозь продажна. Судьи за принятие беззаконных решений не несут никакой ответственности . Кто сталкивался с судами, тот не понаслышке знает, как и за сколько вершится в державе ЛЕВОСУДИЕ. Пока судьи за принятие незаконных решений не начнут нести ответственность они и дальше будут ездить на дорогих иномарках, строить дворцы на своих латифундиях, отстреливать по пьяни трактористов и плевать на ***-НАРОД.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #3 Alex 25.07.2011 14:52
Чергова провокативна інформація про Апеляційний суд Черкаської області з’явилася в Інтернеті.

а ведь это же не спроста! (с)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #2 Олена 25.07.2011 12:29
*** взяточник!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #1 Фізик 25.07.2011 12:08
А що означає "комусь краща, комусь гірша" (справи)? Це де можна більше грошеняток справежливо "насудити"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100