реклама Делікат

Наші підкорюють столицю! Олексій Мартиненко з Чигирина вже сьогодні у прямому ефірі каналу «1+1» побореться за звання найголосистішого вокаліста країни. Взяти участь у популярному телепроекті хлопця вмовили друзі та колеги. І удача таки стала на його бік. Нагадаю, на «сліпому прослуховуванні» до Олексія повернулися відразу три зіркові тренери – Діана Арбєніна, Руслана та Стас П’єха. Вокаліст обрав команду останнього. Й тепер впевнено йде до перемоги, розповідають журналісти телеканалу "ВІККА".

Олексій у Черкасах – нині рідкий гість. Співак живе у столиці, гастролює Україною. Із концертами буває і за кордоном. У вільний від сольних виступів час співпрацює із Ані Лорак і Тіною Кароль. Щоправда, віднедавна для вокаліста номером «1» є участь у проекті «Голос країни». До Черкас Мартиненко приїхав на зустріч із фанами.


Олексій Мартиненко, учасник проекту «Голос країни», канал «1+1»: «Это были и друзья, и просто люди, которым небезразлично мое творчество, а также люди, которые меня даже не знали. Мы поговорили, попели».
Армія шанувальників творчості Олексія новобранцями поповнюється щодня. У соціальних мережах он-лайн-дружби зі співаком прагнуть сотні користувачів. Льоша намагається відповісти кожному. Спілкування із прихильниками для нього вкрай важливе. Як і з зірковим тренером Стасом П’єхою.

Олексій Мартиненко, учасник проекту «Голос країни», канал «1+1»: «Во-первых, мы почти ровесники, он меня немножко старше. Во-вторых, у нас очень схожее музыкальное мышление. Мы с ним созваниваемся, списываемся в социальных сетях, он мне постоянно помогает в развитии».
Діалог між тренером і вокалістом склався. Товариські стосунки між учасниками проекту також. За словами Олексія, «голосисті» хлопці та дівчата підтримують одне одного. Дух конкуренції прокидається тоді, коли на кону – подальша участь у шоу.
Олексій Мартиненко, учасник проекту «Голос країни», канал «1+1»: «На «Голосі країни» справиться с волнением нереально, я, на самом деле, человек очень ровный в эмоциональном плане, меня очень сложно вывести из равновесия, но, как показывает опыт «батлов», я не могу с собой совладать».
Від минулої неділі долю учасників проекту вирішують не тільки зіркові тренери, а й телеглядачі. Сьогодні у прямому ефірі змагатимуться команди зіркових тренерів Стаса П’єхи та Руслани. Олексій неабияк розраховує на підтримку земляків.
Олексій Мартиненко, учасник проекту «Голос країни», канал «1+1»: «Уважаемые друзья, поклонники, поклонницы в частности, 24 июля я буду выступать на прямом эфире, мне нужна ваша помощь, отправляйте за меня смс».

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 ТАКИ ДА 24.07.2011 19:16
Боже мой, мальчик с ЧИГИРИНА уже забил на родной язык и звездить по полной.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100