реклама Делікат

Олексій Мартиненко з Чигирина, якого в кулуарах вже прозвали головним мачо ефіру шоу «Голос країни», продовжуватиме боротьбу за звання найсильнішого вокаліста України. Його зірковий тренер – Стас П’єха – задоволений виступом хлопця на прямому ефірі та відібрав його до наступного туру масштабного вокального талант-шоу.

В ході недільного змагання Олексій виконав пісню популярного російського співака Діми Білана. У черкащанина наразі проблеми з голосом через хворобу, тому виступ давався йому досить складно.

martin2

При підготовці до концерту Мартиненко відмовився від роботи на цілий тиждень і, навіть, на зустрічі зі своїми прихильниками співав упівсили. "Не можу сказати, що це була фан-зустріч, - говорить Олексій. – Я просто зібрав своїх друзів та знайомих, які захоплювалися моєю творчістю ще тоді, коли я жив у Черкасах. Ми гарно провели час у караоке-барі, я виконав три пісні, а потім вже співали всі інші". Що стосується виступу у прямому ефірі, то від режисера-постановника Мартиненко отримав лише одну пораду: менше танців і більше емоцій!

martin3

В залі артиста підтримували кохана дівчина, мама та друг, і до останнього Олексій вірив, що його виступ пройде без сюрпризів, які минулої неділі не оминули номер Сергія Юрченка. "Дуже сподіваюся, що моя дівчина досидить до кінця на своєму місці, а не опиниться на сцені чи ще деінде, - розмірковував вокаліст. – Я не люблю непередбачуваних ситуацій, краще знати все наперед".

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Анет 25.07.2011 17:05
Ничего особенного в этом мальчике нет! Голос посредственный. С ним в паре были более достойные вокалисты. Ставка тренером в данном случае сделана больше не на уникальность голоса, а на органичность (артистизм) на сцене и где-то даже на понты... Больше не на что(((
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Полина 25.07.2011 12:31
он конечно далеко не голос країни, но стас прав что там он один такой)) желаю удачи)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Сергій 25.07.2011 10:22
Молодець, Олексію! Так тримати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100