Сьогодні у Смілі пом’янули командира підрозділу «Холодний Яр» у складі батальйону «Айдар» Євгена Войцехівського (позивний – «Чех»), який загинув торік 7 липня в місті Щастя Луганської області.


На першому фото – командир підрозділу «Холодний Яр» у складі батальйону «Айдар» Євген Войцехівський (позивний – «Чех»). Сьогодні в Смілі ми його поминали – «Чех» загинув рік тому в луганському Щасті... – пише на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» радник голови Черкаської облдержадміністрації Андрій Кравець. – На другому фото – двоє синів Войцехівського, які сьогодні на батьковій могилі, отримуючи замість нього орден, разом проскандували: «Герої не вмирають!»


Не зрозуміло, що досягнув ворог України рік тому: вбивши «Чеха», отримав замість нього двох «Чехів», які вже завжди пам’ятатимуть, хто залишив їх без батька?!».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #3 Жінка 06.07.2015 11:19
Цитую небайдуже:
Вічна пам'ять Герою! Божої благодаті сім'ї

Мабуть тільки Божої. Бо кому тепер ці маленькі синочки і молода мама потрібні?????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 небайдуже 06.07.2015 10:38
Вічна пам'ять Герою! Божої благодаті сім'ї
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Зулус 05.07.2015 16:34
Я знав "Чеха" - справді легендарним був воїном. Кажуть, снайпером був чудовим - "клав" сепарів з великої відстані. А вони, щоб помститися, підібралися впритул - до комендатури в Щасті...
Слава полеглому Герою!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100