Працівники Навчально-виробничого приватного підприємства «ДАК-Електропром» та ТОВ «Скорпіони», що знаходяться в Смілі, 6 липня відправили до зони АТО броньовану БМП.


За словами директора ТОВ «Скорпіони», учасника бойових дій в Афганістані Івана Далібожака, над відновленням цієї БМП 60-х років випуску, яка їздила востаннє 30 років тому, майже чотири місяці працювали Олександр Куцепал, Анатолій Стрільчук, Віктор Орел та Сергій Білик.


– Ми розуміємо, що навіть така броня потрібна, як ніколи, бо без неї ще гірше, – пояснює в коментарі «Прочерку» Іван Далібожак. – Хочу подякувати всьому трудовому колективу, тому що, поки ці четверо трудились біля бронемашини, іншим треба було випускати основну продукцію, бо саме вона дає можливість забезпечувати сім’ї всім. Військова ж техніка ремонтується на волонтерських засадах.


Відновлену техніку, на прохання військових, не фарбували, щоб ворогові не впадало в очі.


БМП, зауважує Іван Далібожак, відправили до зони АТО тихо і без пафосу.


– Чомусь не хотілось робити урочисті проводи: тривожно на душі за нашу Україну, за наших молодих хлопців. Сум навіває ще одна причина: наблизились роковини по нашому земляку Євгену Войцехівському, уродженцю міста Кам’янка, жителя Сміли. Один з багатьох героїв України, який віддав своє життя за неї.

Довідка

НВПП «ДАК-Електропром» створило дочірнє підприємство ТОВ «Скорпіони», видом діяльності якого є ремонт та обслуговування військової техніки.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 бульба 09.07.2015 11:49
Цитую Черкащанин:
Молодці майстри! Хай БМП добре потрудиться на славу Україні!

А краще щоб цей пмб туди не їхав а став як пам'ять в Парку Перемоги у зв'язку з ненадібностю. Кінець війні - ось наша ціль, та мабуть і всілякі ДНР та ЛНР такоїж думки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Фокус 09.07.2015 07:53
Украина могла прекратить агрессию России за несколько дней, – Шмулевич (ВИДЕО)http://www.gogetnews.info/news/politics/97415-ukraina-mogla-prekratit-agressiyu-rossii-za-neskolko-dney-shmulevich-video.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Черкащанин 08.07.2015 15:57
Молодці майстри! Хай БМП добре потрудиться на славу Україні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100