20 серпня була урочисто відкрита галерея народного мистецтва. Втіленням у життя ідеї відкриття галереї займалась голова обласного відділення Національної спілки майстрів України Ольга Мартинова за підтримки обласної ради.

Урочиста церемонія відкриття не є відправною точкою у роботі галереї. Цей заклад активно функціонує уже більше року. Однак раніше тут не було, ані санвузла, ані води. За цей час Ольга Михайлівна змогла добитися від керівництва допомоги, яка за словами голови обласної ради Валентини Коваленко склала 68 тис. грн. За ці гроші вдалось удосконалити приміщення та забезпечити безперервну роботу галереї.

«Тут завжди будуть відкриті двері, кожен може зайти, запитати те, що його цікавить. Також в галереї будуть проводитись виставки, майстер-класи. Найближчим часом ми зробимо виставку, присвячену козацтву наших спілчан. А у вересні почнемо працювати з дітками», - говорить пані Ольга.


Директор Черкаського обласного Художнього музею Ольга Гладун рада за колег, що сприяють розвитку культури в місті і проблем від конкуренції не бачить, попри те, що галерея розташована поблизу Художнього музею.

«Чим більше таких закладів, тим вищий статус міста, тим цікавіше місто.  У Черкасах вибудовується культурна вулиця Хрещатик», - зазначає пані Ольга.


Сам захід зібрав чимало художніх діячів з різних міст області. Галерея отримала в подарунок предмети як культурної, так і побутової цінності. На щастя об стіну приміщення розбили пляшку шампанського.


реклама

Коментарі  

 
+1 #6 однодумець 21.08.2015 13:53
центр міста, біля музею-аптеки. Вхід із шампанським :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 ЛВВ 21.08.2015 13:50
Яка адреса, вхід вільний?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 oles 21.08.2015 12:11
Надо было тренироваться, разбив десяток бутылок шампанского. и не позориться. Теперя ремонт здания делать надо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Подивився відео 21.08.2015 10:27
Не з третього, а з четвертого разу розбили)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Анатолий 21.08.2015 10:00
Рука не бажала бити пляшку - випити хотіла - тому і не розбила з першого разу. Я б з першого разу розбив - бо прихильник здорового способу життя!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 незнайка 21.08.2015 09:57
следов от шампанс такого цвета видеть не приходилось
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100