реклама

реклама

Черкаські лікарні отримають 28 700 дозінактивованоїта 38900 доз живоїполіомієлітної вакцини, які вже розподілили на область. Препарати мають доправити на Черкащину за попередніми прогнозами до 5 жовтня, повідомляють в Департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації.


Представництво Дитячого Фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ) у якості гуманітарної допомоги закупило 3,7 млн доз вакцини проти поліомієліту для проведення імунізації дітей в Україні. Перша партія препаратів, а це 1,5 млн доз, вже надійшла в Україну. Друга надійде найближчим часом.

– Незабаром в області розпочнуть вакцинацію відповідно до

національного плану імунізації за затвердженим планом екстреної імунізації. Імунізувати дітей планують розпочати із західних областей, а згодом охопити всі регіони України, - повідомила заступник директора Департаменту охорони здоров’я Наталія Лакуста.

Посадовиця зазначила, що імунізація буде проводитись трьома раундами з використанням полівакцини для усіх дітей молодших шести років, незалежно від того чи були вони імунізовані до  цього. У третьому раунді планується імунізувати дітей до 10 років.

Про це інформує сайт ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100