реклама

реклама

До журналістів «Прочерку» поскаржились студенти Черкаського національного університету. Вони незадоволені тим, що зараз в межах головного першого корпусу університету за перерву між заняттями складно встигнути поїсти.

- Раніше на першому поверсі працювала їдальня, біля входу був столик, де продавали всіляку випічку. Зараз їдальня не працює, а випічку теж прибрали. У кафе на четвертому поверсі завжди величезна черга, люди не встигають перекусити, - говорять студенти.


Проректор з адміністративно-господарської діяльності ЧНУ Ольга Кириченко заспокоює студентів, мовляв їдальня на першому поверсі закрита тимчасово і незабаром знову запрацює.

- Справа в тому, що нам потрібно було тимчасово переправити персонал з їдальні на першому поверсі в інші пункти харчування в межах університету. Скоро ця їдальня буде працювати в звичному режимі.

Щодо лотків із випічкою, які завжди користувались популярністю серед студентів, Ольга Володимирівна говорить:

- Для того, щоб подібні торгові точки працювали в межах університету, потрібні касові апарати. Вартість одного такого апарату приблизно 9 тисяч грн. До того ж, ми турбуємось про якість товарів, що продають нашим студентам. Якість випічки, пропонованої цією торговою точкою, залишала бажати кращого…

Також проректор говорить, що зараз на території університету в різних корпусах працює 5 пунктів харчування. Тому проблем з тим, щоб студенти були ситі під час занять Ольга Володимирівна не бачить. І говорить, що разом з новообраною студрадою керівництво університету зможе знайти нові цікаві ідеї для нового пункту харчування.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 було колись 08.10.2015 09:25
до аудиторії заходив старий професор і,привітавшись, ввічливо питав хто ще не снідав. під аудитоврією в цей час на підносі з їдальні вже були стакани з кавою та бутерброди і вартість була цього набору 15 коп і часу перекусить вистачало кілька хвилин а декції до цього часу в памяті
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100