реклама
Sucurity Police

реклама

Подробиці про вчорашній напад на свою оселю розповів під час сьогоднішньої прес-конференції кандидат на посаду міського голови Черкас, представник ВО «Черкащани» Павло Карась.


– Близько 10.30 вечора в моє помешкання (Павло Карась живе в приватному будинку, - ред.) проникли невідомі. Я був надворі, але зловмисників не бачив. Отруїли моїх собак, у приміщенні будинку не забрали жодних цінних речей (там були комп’ютер, планшет, фотоапарат, телевізор), грошей (їх було небагато, але вони були на видному місці). Забрали тільки відеореєстратор камер зовнішнього спостереження (установлений у господарському приміщенні, - ред). Я викликав міліцію, міліція працювала практично цілу ніч. Порушено кримінальну справу. Слідством займається Черкаський районний відділ УМВС України в Черкаській області, – розповів Павло Карась.

Роботу правоохоронців він вважає ефективною, оскільки певні сліди, залишені злочинцями, було знайдено.

– Важливо, щоб знайшли не тільки того подонка, хто це зробив, а й того не меншого подонка, який його послав. В принципі, я знаю, хто це. Але я сподіваюся, що слідство це доведе, тому що це – справа честі міліції, тому що наступними можуть бути вони. І вони це розуміють, – зазначив пан Карась.

На думку Павла Миколайовича, найбільш неприємне в цій історії – те, що постраждали істоти, які нікому нічим не завинили, – собаки-мастифи. Восьмимісячний Юбік загинув, а за життя трирічної Банги триває боротьба.

– Це – собаки, яких я виховував бути неагресивними, любити людей, – з сумом зазначив Павло Карась.

Цю подію кандидат у мери однозначно пов’язує з виборчою кампанією, оскільки особистих ворогів не має.

– Вперше в сучасній історії міста відкритий кримінал втрутився у виборчий процес з метою його зриву. Вчора зранку я був на прийомі у голови Черкаської обласної державної адміністрації Юрія Ткаченка. Там же були присутні начальник УСБУ в Черкаській області і начальник міліції. Я вимагав забезпечити виборчий процес і усунути з виборчих дільниць явний кримінал, який отримав завдання за будь-яку ціну зірвати вибори. Тому я розцінюю всі подальші дії як пряму погрозу на мою адресу з боку черкаського криміналу, – зазначив Павло Карась.

Конкретизуючи свої закиди, кандидат у мери зазначив, що «організоване злочинне угруповання» у виборчих комісіях вчора «цілий день тероризувало місто Черкаси» – не давало «ні прийняти бюлетені, ні їх перевезти», тобто робило все можливе, щоб зірвати вибори, оскільки розуміло, що на цих виборах воно не зможе отримати більшість у міській раді.

– Міська виборча комісія, яка отримала виборчі бюлетені зранку, могла їх роздати на районні та дільничні виборчі комісії також зранку, але зробила це лише в 9 вечора! – наголосив пан Карась.

На думку пана Карася, це – погроза не лише йому, а й виклик усім черкащанам загалом.

– Так починався Донбас – коли кримінал став місцевою владою. Чим це закінчилося – ви бачите зараз, – констатував пан Карась.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100