реклама

реклама

Молебень за процвітання УНСО і панахида за черкаським УНСОвцем Русланом Зайченком відбудуться завтра, 19 серпня, у всіх областях України. Про це «Прочерку» повідомив очільник Черкаської обласної організації УНА-УНСО Леонід Зелененко.

Справа в тому, що завтра виповнюється 40 днів від дня смерті Руслана Зайченка. Цього ж дня відзначається День народження УНСО.

Нагадаємо, що голова виконкому УНА-УНСО, колишній очільник Черкаської обласної організації УНА-УНСО Руслан Зайченко помер 11 липня на 48-му році життя.

– І молебень, і панахида за Русланом відбудуться у храмі «Покрови Пресвятої Богородиці» УАПЦ, що розташований за адресою вулиця Благовісна, 54 (колишній кінотеатр «Зірка»). Запрошуємо друзів, рідних Руслана на 9 годину до храму. Плануємо від храму поїхати на третій цвинтар, де похований Руслан Зайченко, – сказав Леонід Зелененко.

Також 19 серпня урочистий молебень за процвітання УНСО, який присвячено її 20-ти річчу, та панахида за черкаським УНСОвцем Русланом Зайченком відбудуться у Києві в Михайлівському Золотоверхому Соборі (м. Київ, Михайлівська площа, вул. Трьохсвятительська, 6). Про це повідомляє інформаційний відділ УНА-УНСО. Початок молебню о 14-00.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100