реклама

реклама

Найближчим часом у Черкасах відповідна комісія проведе обстеження стану рекламних конструкцій. Про це після відвідин комісії повідомив у «Фейсбуці» депутат-свободівець Андрій Куча.

Посилаючись на інформацію відділу інспектування, депутат повідомляє, що всього в Черкасах більше 500 рекламних площин. Із них близько 200 не мають офіційного власника, «себто незаконні».

- Скільки бордів у належному стані, будуть перевіряти у найкоротші терміни, щоб дехто не замів сліди, бо вже сьогодні бачив, як кілька бордів зварювали. Щодо найбільш злісних порушників, сподіваюся, будуть найжорсткіші міри покарання, - йдеться у повідомленні Андрія Кучі.

Також депутат звернувся до громадян з проханням допомогти в обстеженні та оприлюднив найважливіші вимоги:

1) борди мають розміщуватися із забезпеченням видомості дорожніх знаків, світлофорів, перехресть, зупинок транспорту;

2) освітлення зовнішньої реклами не повинно засліплювати учасників дорожнього руху, а також не повинно освітлювати квартири житлових будинків;

3) фундамент наземної зовнішньої реклами, в разі, якщо немає фізичної можливості його заглибити у землю має бути декоративно оформлений;

4) нижній край зовнішньої реклами, що розміщується над проїжджою частиною повинен розташовуватися на висоті не менше як 5 метрів від поверхні дорожнього покриття;

5) борди не можна розташовувати на пішохідних доріжках та алеях;

6) реклама алкогольних напоїв та тютюну не може бути розміщеною ближче ніж на 300 метрів ДНЗ та шкіл.

Комісія розпочне перевірку завтра, 18 грудня. Бажаючих взяти участь в перевірці просять збиратись на 10 годину ранку на стоянці біля ТРЦ «Любави».

Нагадаємо, після того, як на людей упав борд, виконком дав доручення обстежити всі борди міста.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Антон 19.12.2015 11:57
Эти разваляем, а новой фирме разрешим поставить...))) Нет ну конечно только в "дозволенних місцях" ну и конечно с применением всех правил безопасности...)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Абрек 18.12.2015 13:39
Те, що інспектуєте, це добре. А коли валяти почнете???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100