реклама
Sucurity Police

реклама

lik Повністю увести в дію обласну дитячу лікарню планують у вересні. Про це під час брифінгу для журналістів сказав начальник головного управління охорони здоров’я та медицини катастроф Володимир Брожик.

 – За період з часу її відкриття донині вдалося наповнити матеріально-технічну базу цього закладу, фактично, в повному обсязі, зокрема, лікувальний заклад забезпечено найсучаснішим та унікальним обладнанням на 10 млн. грн. За рахунок коштів обласного бюджету для лікарні придбано реанімобіль, − повідомив він. − Однак ще не вирішено деякі законодавчо-юридичні питання, тому лікарня запрацює лише в вересні цього року.

Раніше, нагадаємо, влада обіцяла, що перших пацієнтів заклад прийме влітку.

Крім цього, як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, на брифінгу Володимир Брожик розповів і про розвиток сімейної медицини та медицини в селі.

За його словами, 554 фельдшерсько-акушерські  пункти перейшли на повне утримання до центральних районних. Важливим кроком стало відкриття пунктів швидкої медичної допомоги при дільничних лікарнях та амбулаторіях сімейної медицини. До речі, усі автомобілі швидкої медичної допомоги Черкаської області протягом квітня-липня забезпечені терміналами GPS-навігації та мобільним зв`язком оператора Київстар, з можливістю зв`язку бригад з територіальним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф і відділеннями швидкої медичної допомоги. Окрім того, для наближення швидкої медичної допомоги до сільського населення за рахунок коштів місцевих бюджетів придбано 11 автомобілів на загальну суму 1 млн. 364,14 тис. грн.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100