реклама

реклама

Викладачу «Уманського професійного ліцею», якого підозрюють у вимаганні хабара зі студентів, встановили міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Про це йдеться у постанові Придніпровського районного суду Черкас.

Суд заборонив обвинуваченому покидати житло з 17 години до 8 години ранку наступного дня, строком 60 днів, тобто до 02.04.2016 року включно, поклавши на нього обов`язки передбачені ч.5 ст. 194 КПК України. А саме: не відлучатися з населеного пункту в якому він зареєстрований без дозволу слідчого, прокурора або суду, та повідомляти їх про зміну свого місця проживання, утримуватися від спілкування з свідками та учнями ДНЗ «Уманський професійний ліцей» куратором у яких він був і з працівниками навчального закладу, не відвідувати вказаний навчальний заклад та носити електронний засіб контролю.

Нагадаємо, освітянин вимагав від студента 5 тисяч гривень неправомірної вигоди за успішне проходження виробничої практики, складання іспитів та видачу диплому випускника навчального закладу.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Язон 08.02.2016 09:11
Да-да, подозреваемых надо распинать и растреливать без суда и следствия! Так завещал дедушка Сталин! Герои - это студенты, которые не ходят на занятия, прогуливают практику, не способны написать отчёт и сдать экзамены -но хотят диплом, а преподаватель - виноват по определению уже тем, что преподаватель! Он должен олухам за нищенскую зарплату дипломы выдавать уже только за то, что вообще соизволили хоть за дипломом лично прийти!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 стабилизец 07.02.2016 20:01
все как всегда, взяточник останется героем, а заявитель - персоной нон-грата и изгоем, потому как связка пан-холоп будет актуальной еще лет 200 :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100