реклама

реклама

12 лютого в селі Фурманка відбулось урочисте відкриття меморіальної дошки Герою Небесної сотні Віталію Смоленському. Табличку відкрили при вході до школи, де вчився Віталій.

На заході були присутні його мати, родичі і друзі, мешканці села, заступник керівника апарату Уманської районної державної адміністрації Олександр Сліпченко, заступник голови районної ради Петро Бабкін, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Віталій Смоленський народився 5 жовтня 1984 року в селі Фурманка, закінчив сільську школу та вступив до Ульянівського професійно-технічного училища. Одружився, мав двох синів. Наприкінці 2013 року поїхав до Києва влаштовуватись на роботу. Під час подій на Майдані не зміг залишитися осторонь. Віталій загинув від снайперської кулі у віці 29 років. Він опинився в числі людей різного віку, яких було вбито у мирний, цивілізований час ХХІ століття.

Про це інформує сайт Уманської РДА.

Від "Прочерку": Зауважимо, що як інформують джерела "Прочерку", через оптимізацію школа в селі закрита. Тобто, дошку Герою відкрили на закритій школі, хоч батьки загиблого пропонували встановити дошку біля обеліску чи сільраді...

реклама

Коментарі  

 
+10 #1 Ото 14.02.2016 19:26
Кажуть, ОДА радить карати тих, "хто забуває про Героїв". А що у ОДА думають про тих, хто школу закриває, а дошку на ній відкриває?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100