реклама Делікат

У рамках святкування Європейського тижня мобільності Федерація велосипедистів міста Черкаси разом з міськвиконкомом організовують конкурс.

«Тільки у Черкасах... на велосипеді» – конкурс під такою назвою відбудеться у двох номінаціях: слоган (яскравий лаконічний вислiв, що здатен точно передати переваги велосипедного транспорту) або готовий дизайн сітілайту (слоган + зображення); як я популяризував велосипед (фото- або вiдеоматерiал, на якому видно як ти власноруч популяризуєш велосипед - акція, участь у акції, велопробіг, велозмагання тощо: будь-яка дiяльнiсть, метою якої була популяризація велоруху).

Конкурс триває з 1по 23 вересня. Переможці отримають велосипедні призи. Нагородження переможців відбудеться 24 вересня о 12 годині на дитячій велогонці в парку 50-ти річчя Жовтня. Найкращі роботи будуть розміщені на сітілайтах міста.

Роботи надсилайте на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 петя 09.09.2011 17:36
розмістіть Більду з поламаною рукою
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 hitzay 09.09.2011 15:27
«Тільки у Черкасах... на велосипеді»...а через два-три года называться будет «Тільки у Черкасах... на бронетранспртер і", бо дорог вообще не будет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100