реклама Делікат

Враженнями від конференції «Європейський тиждень мобільності» ділиться на своєму блозі президент Федерації велосипедистів Черкаської області Дмитро Чорнопищук. Як з’ясувалося у ході конференції, черкащани, навіть ті, котрі мають велосипеди, рідко ними користуються. Про це свідчать результати опитування, яке провів у мережі «Фейсбук» координатор громадянської мережі «Опора» Микола Макуха.

«Мабуть, найбільше мене вразила презентація Федора Гонци (архітектор. – ред.). Його презентація почалася з простого запитання : хто такий велосипедист і що в нас є для нього. Як виявилося, – нічого», - пише Чорнопищук.

Із теми велосипедів активісти зібрання перейшли до теми екології. Наталія Свояк із «Всеукраїнської екологічної ліги» наголосила, що стан екології в Черкасах – критичний. Зокрема, каштани гинуть через високий рівень загазованості на центральній вулиці міста. Хоча там можна було б зробити велодоріжки.

Представник КП «Туристично-інформаційний центр» Світлана Неухацька розповідала про досвід велотуризму в Європі. Вона наголосила, що велотуризм був би дуже вигідним для Черкас, тому що місто має чудове планування.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 delk_s 22.09.2011 16:26
Як це нічого немає.... Головне не наявність чогось, а те щоб не мішали просто їздити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100