реклама Делікат

Мерія запрошує черкасців розглянути і надати свої пропозиції до Генерального плану забудови Черкас. Нині на першому поверсі міськвиконкому розміщені графічні зображення Генплану міста. Кожен бажаючий може прийти, оглянути мапу  і надати свої пропозиції. Зробити це можна протягом майже двох тижнів – з 8 по 22 вересня. Пропозиції приймаються у письмовому вигляді до 22 вересня. А їхній розгляд триватиме до 22 жовтня.

За словами заступника міського голови Олексія Гужви, проект Генерального плану забудови міста планується надати на розгляд депутатських комісій у жовтні. А вже після цього проект винесуть на затвердження міську раду. У департаменті архітектури, будівництва та землеустрою передбачають, що проект Генерального плану буде затверджений до кінця року.

— Винесенню проекту на розгляд громадськості і депутатських комісій передувала велика робота. Лише цього року було замовлено і проведено 7 експертиз. Майже кожен розділ проекту вивчають спеціалісти державних інститутів, надають свої висновки, експертні оцінки тощо. Можу сказати, що проект Генплану вийшов на фінішну пряму, — говорить Олексій Гужва.

Новий Генеральний план розрахований на 20 років – до 2031 року. Ним передбачається розширення міста, будівництва нових мікрорайонів, зведення мікрорайону «Черкаси-2» в районі с. Панське, забудову колишнього військового полігону, перенесенню залізничної колії, яка нині розрізає місто навпіл, за територію міста, будівництво логістичних центрів поблизу аеропорту.

Крім того, 28 вересня у міськвиконкому (кім. 206) відбудеться презентація Генерального плану забудови Черкас. Запрошуються усі бажаючи. Ознайомитися із графічними зображеннями Генерального плану можна і на офіційному порталі Черкаської міської ради http://www.rada.cherkasy.ua. Свої пропозиції до генерального плану забудови Черкас надсилати до Департаменту архітектури, будівництва і землеустрою МВК (вул. Б. Вишневецького, 36 каб. 301), контактні телефони – 36-01-82

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #3 депутат, колись був 10.09.2011 18:46
Чекають поки гроші занесуть, тоді дозволять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Фелікс 10.09.2011 16:34
Чергова цинічна дурілка Одаричем черкащан, як і при "обговоренні" пам"ятника Симоненку : пропіариться, а через продажних тепутатів протягне той варіант з дебільними варіантами (типу пернос залізниці, чи будівництво п"ти мостів через дніпро з виносом "АЗОТУ" на острова). Адже чим більш дебільні тех умови для проектантів, тим більше відкат для мера.
А де ж уже проплачений проект, який уже опоачений два роки тому???
А-У-У! Гура! Ти ж возив його в Київ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 местный 09.09.2011 19:34
Дайте возможность построить подземный переход по ул. Сумгаитской он необходим для жителей этого микрорайона.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100