реклама

реклама

До міського голови Анатолія Бондаренка звернулися черкаські освітяни з повідомленням про вчинення кримінального правопорушення, яке, на їхню думку, полягає у незаконній передачі земельної ділянки на березі Дніпра, що знаходилася в постійному користуванні міста.

Вчителі просять міського голову захистити їх права на користування цією ділянкою, адже донедавна там знаходилась база відпочинку працівників освіти.

Та в травні 2015 року колишній міський голова Сергій Одарич одноосібно, без рішення міської ради дав свою згоду на «вилучення земельної ділянки площею 1, 67 га, що знаходиться за адресою вул. Дахнівська, 9 на користь ТОВ «Селена».

2_579

Про це свідчить заява за підписом екс-мера, завірена київським нотаріусом. Як наслідок, на підставі цієї заяви, Свидівоцька сільська рада прийняла відповідне рішення та передала цю земельну ділянку в довгострокову оренду ТОВ «Селена» терміном на 49 років «для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення» (!)

 

Вчителі, які звернулися в тому числі і  у вищі правоохоронні  відомства України, просять правоохоронців довести, що колишній міський голова  превищив свої повноваження та вчинив посадовий злочин.

Наразі міський голова Анатолій Бондаренко готує відповідне звернення  в правоохоронні органи з вимогою  взяти під особливий контроль розслідування цієї «земельної» справи.

Про це повідомили у Черкаській міськраді.

2-1_2

2-2_2

 

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #3 Гризла 13.03.2016 22:17
Профукала базу Топчiй,коли у 2012 роцi не повiдомили iншу сторону угоди про розрив. Тепер капут,нiхто вже не поверне той шматок землi.
Цiкаво,чому стали так нападати на Одарича саме зараз, коли вiн паралiзував новообраний виконком?
Вiд безсилля може?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Семен 13.03.2016 15:06
А база вчителів яку Одарич обіцяв повернути місту? Де незаконно забудували берег!Коли до неї повернуться!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Соня 13.03.2016 13:29
Якби хтось показав тих "вчителів",що звернулись?
Документ -липа,це підтвердить дюбий напівнотаріус,т ам все шито білими нитками.
Заказуха проти Одарича.
Хоч він був великим гадом,проте липа є липа!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100