реклама Делікат

Всі 60 мільйонів освоюватиме асфальтний завод, який донедавна очолював заступник мера Черкас Олексій Гужва

Всі 60 мільйонів освоюватиме асфальтний завод, який донедавна очолював заступник мера Черкас Олексій Гужва

Департамент економічної політики та розвитку Черкаського міськвиконкому за результатами тендерів 15 вересня уклав угоди з ПАТ «Черкаський асфальтобетонний завод» на роботи з реконструкції доріг та комунальних мереж в Черкасах. Загальна вартість угод склала 60,31 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», інформує сайт «Наші гроші».

 Переможець тендеру за 36,40 млн грн. відремонтує дороги міста із застосуванням щебенево-мастикового покриття, за 12,59 млн грн. здійснить реконструкцію вулиці Одеська від вул. Котовського до вул. Сумгаїтської, за 11,32 млн грн. виконає роботи з будівництва зливової каналізації по вулиці Козацькій.

50% акцій ПАТ «Черкаський асфальтобетонний завод» належить Черкаській міській раді, 11,86% акцій належать київському інвестиційному фонду «Київська Русь-МДС». Інші акції підприємства розподілені між фізичними особами.

В 2008 році мер Черкас Сергій Одарич домігся зміни керівництва підприємства. Правління компанії тоді очолив Олексій Гужва, який нині є заступником міського голови.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Оксана Колісник 19.09.2011 20:39
Так ніхто й несумінвався, що так і буде з цими грішми. А чи є кваліфіковані доріжники, щоб поспостерігати фахово за тими ремонтними роботами?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Бурулька 19.09.2011 19:13
Команда Бродського-Одарича, до якої входить засланий з Києва Гужва, почала успішно "освоювати" гроші черкащан на "ремонті доріг. :zzz :zzz Після такого освоєння ..... поїдуть в Київ мільйонерами, а ми залишимось без доріг і грошей.. Де ж опозиція? Невже вільнодемократи чній від совісті ригиональній коаліції в міській раді і слова ніхто не скаже..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Фелікс 19.09.2011 14:48
"Усі позичені на ремонт черкаських доріг мільйони підуть на фірму, близьку заступникові мера", а також ..... прокурору ***** як подяка за кришування кримінальних справ ......і Ко...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 неизбиратель 19.09.2011 13:10
три года работники мерии берут месяц отпуска за свой счёт в связи с экономией фонда заработной платы и оплатой кредитов в сумме 5-ти миллионов на мифические теплокотлы для теплокомунэнерг о ,а теперь сколько же месяцев им прийдётся загорать без работы и зарплаты в связи с погашением 60-ти миллионов.К слову в течении года проценты только по данному кредиту составят 8,4 млн.грн из городской казны.
А Вы Одарич расскажите людям почему квартплата в домах в рекламированно-реформированных вами СУБах на 1 м. площади в 2,5 раза выше чем в ОСББ созданных самими жильцами,почему владельцы индивидуальных котлов в многоквартирных домах платят в 8-10 раз меньше за горячую воду и отопление чем напичканный и закормленный кредитами Евросоюза Вами ....... Черкассытеплоко мунэнерг о?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Любитель хороших дорог 19.09.2011 13:09
Г*****!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100