реклама

реклама

Відомий в Україні політолог Тарас Березовець аналізує спробу Опоблоку відправити у відставку міністра юстиції павла петренка, до чого долучився і нардеп з Черкащини екс-регіонал Геннадій Бобов.

22222

«Спроба Опоблоку відправити у відставку міністра юстиції Павла Петренка є найкраща оцінка ефективності його діяльності. Примітно, що відповідну постанову підтримав і представник ще однієї групи спадкоємиці ПР - Геннадій Бобов з Відродження. Якраз сфера юстиції одна з тих, де реформи йдуть тихо, але успішно. В тому числі, в частині позбавлення регіоналівськи дармоїдів частини бюджетного пирога»,- зазначив у «Фейсбуці» політолог.

Нагадаємо, у Верховній Раді зареєстрований проект постанови про звільнення Павла Петренка з посади міністра юстиції. Депутати фракції «Опозиційний блок», а також позафракційний Андрій Деркач і представник групи «Відродження» Геннадій Бобов внесли його 14 червня.

На думку соратників Петренка, «істерика екс-«регіоналів» як ніхто і ніщо інше свідчить про ефективність ініціатив і рішень Павла Петренка і його підлеглих з люстрації, судову реформу, мільярдних позовів України до Росії в міжнародних судах", - йдеться в заяві «Народного фронту », пишуть ЗМІ.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 прохожий 16.06.2016 13:31
"про ефективність ініціатив і рішень Павла Петренка і його підлеглих з люстрації, судову реформу, мільярдних позовів України до Росії в міжнародних судах" насмешило. :lol: Люстрация происходит очень избирательно, о судебной реформе скажут сами судьи, ну а о изменении денежных потоков в свой рот Петренко подумал в первую очередь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 правда 16.06.2016 11:32
Бобов добряче занервував
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100