реклама

реклама

Практично всі особи, які, називаючи себе учасниками АТО, претендують на земельні ділянки в Христинівському районі, насправді є такими. Про це «Прочерку» повідомили в Черкаському обласному військовому комісаріаті.

Нагадаємо, під час акцій протесту в п’ятницю учасники війни на сході країни мітингували поблизу обласного Дергеокадастру, після чого прийшли на зустріч із керівництвом Черкаської облдержадміністрації.

Під час зустрічі з’ясувалося, що значна частина АТОвців – як жителів Христинівського району, так і представників Черкас і Черкаського району, хочуть отримати земельні ділянки саме на Христинівщині. Депутат облради Євгеній Клімов заявив, що значна частина цих людей насправді не є бійцями АТО. Цю думку згодом підхопила і частина черкаських ЗМІ.

Натомість, в обласному військкоматі, куди «Прочерк» звернувся по роз’яснення, запевняють, що майже всі особи-претенденти на землю, справді є учасниками бойових дій. За повідомленням військового комісара Черкаського обласного військового комісаріату Євгена Курбета, військкомат провів перевірку і встановив, що із 97 претендентів:

90 осіб – уже мають посвідчення учасника бойових дій в АТО,

1 особа – учасник бойових дій в Афганістані,

1 особа – мати загиблого в АТО,

4 особи – мають довідку про участь в АТО,

1 особа – даних немає.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 олег 18.07.2016 19:50
Потрібно почать з РОШЕНу. АТОвці захищають, в тому числі і власність, що належить олігархам, а компенсують чомусь, однією землею.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100