реклама

реклама

Віктор Полозов, який в Черкаській обласній раді представляє Золотоніщину, прокоментував нещодавні звинувачення на свою адресу з боку нардепа від Золотоніського округу Владислава Голуба.


У неділю в 20.20 на телеканалі «Рось» вийде передача «Влада і громада» за участю Віктора Полозова. Під час запису програми депутат дав коментар і журналістові «Прочерку».

Нагадаємо, 13 і 15 липня під час засідань Верховної Ради Владислав Володимирович закликав Уряд звернути увагу на діяльність виконувача обов’язків директора потужного державного підприємства «Укртрансхімаміак» Віктора Полозова. Як відомо, ДП «Укртрансхімаміак» керує українською ділянкою магістрального трубопроводу «Тольятті – Горлівка – Одеса», яким виробники аміаку з СНД постачають цю речовину на експорт.

За словами Владислава Голуба, Віктор Полозов «має управляючу компанію в місті Москва», а також «підприємства в Московській області і також в Росії», державі, яка здійснює агресію проти України. Нардеп звернувся до керівництва держави з проханням «перевірити, яким чином такі люди можуть ставати виконуючими обов'язки в українських державних підприємствах». Нардеп закинув Віктору Полозову, й те, що він нібито намагається зірвати конкурс на посаду керівника підприємства.

На Золотоніщині заява Владислава Голуба нікого не здивувала, оскільки під час минулих виборів Віктор Полозов мало не став конкурентом тоді ще кандидата у нардепи Голуба. А зараз про Полозова дедалі частіше говорять як про можливого претендента на парламентське крісло в майбутньому.

Сам Віктор Полозов у коментарі «Прочерку» назвав заяву народного депутата «нісенітницею», причина якої, вочевидь, – у «побоюванні втратити на наступних парламентських виборах свій мандат».

– Роблячи такі заяви, Владислав Володимирович, судячи з усього, намагається усунути зі свого шляху потенційних конкурентів, – припускає пан Полозов.

Віктор Олександрович зазначив, що нардеп Голуб плутається в інформації, яку йому надали помічники. Управляюча компанія холдингу «Алвіго», який свого часу створив Полозов, розміщена не в Москві, а в Естонії.

– Річ у тім, що я у 1990-х роках по крихтах відновив інженерно-проектний бізнес, який свого часу діяв ще у Радянському Союзі, але потім – мало не загинув, – розповів Віктор Олександрович. – Головним центром цього бізнесу є компанія в столиці Естонії Таллінні – саме звідти я розпочав свою об’єднавчу роботу. Але інститути і представництва є в різних країнах – в Україні (Сєвєродонецьку, Рівному, Києві, Новомосковську), в Росії (Москві), в Узбекистані, в Ірані. У цьому комплексі сьогодні задіяно творчий потенціал понад тисячі інженерів, які проектують хімічні підприємства в усьому світі. Нашими партнерами є, в тому числі, провідні європейські компанії, зокрема, німецькі.

Віктор Полозов розповів, що коли 16 років тому переїхав з Естонії в Україну, то почав вкладати зароблені інженерним бізнесом кошти в аграрний сектор нашої держави. Зокрема, на Золотоніщині завдяки інвестиціям Віктора Олександровича діє сільгосппідприємство «Красногірське», котре, крім рослинництва, розвиває також тваринницьку галузь: збільшується поголів’я великої рогатої худоби, наразі йде робота над створенням кролеферми. Вже працюють олійний завод, елеватор, скоро стане до ладу комбікормовий завод. На всіх підприємствах – сучасне обладнання, працюють найкращі фахівці.

Ефективна робота підприємств Полозова дозволяє йому не лише ретельно сплачувати зарплати працівникам і поповнювати державну казну податками, а й допомагати українським бійцям на фронті, військовим частинам, розквартированим на Черкащині, школам, садочкам, просто хворим дітям, будувати храм, дорогу в селі Антипівка тощо.

– Я думаю, було б справедливо, якби Владислав Голуб, перше ніж переходити до оцінки моєї скромної персони, спочатку розповів про те, що він сам зробив для української економіки. Скільки створив робочих місць, скільки сплатив податків? – зауважує Віктор Полозов. – Чим допоміг фронту? Тоді усім нам, виборцям його округу, стало б зрозуміло, чи достойно він представляє наші інтереси у парламенті, чи ні.

Віктор Полозов каже, що у закидах Голуба його найбільше обурюють прозорі натяки на його нібито прихильність до сепаратистів.

– Я ніколи не називаю війну на сході України «АТО», бо чітко розумію, що це є війна – війна, розв’язана проти нас Путіним, – наголошує Віктор Олександрович. – Після образливого демаршу нардепа мені телефонували і хлопці з фронту, і колишні учасники цієї жахливої війни. Усі висловлюють свою підтримку, і вона зігріває мені душу.

Насамкінець Віктор Полозов розповів, що дружина в нього – українка, і п’ятеро із його семи дітей народилися і ростуть в Україні. Всі – українці по духу і по мові, вони спілкуються українською і називають батька теплим українським словом «татусь».

– Я розумію, у декого із нардепів політика стоїть вище моралі. Але розкидати злі, пусті слова – це не прикрашає нікого. Тим більше, використовуючи для цього парламентську трибуну, яка не повинна бути майданчиком для усунення своїх опонентів? зведення на них пліток, – підсумував Віктор Полозов.

 

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #6 Оса 22.07.2016 18:18
Таким, як Голуб треба давати по пиці, інакше буде гавкать далі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Верес 22.07.2016 18:16
Костян Порахуй ще гроші Голуба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 ВІРА 22.07.2016 09:48
Де у Черкасах можна придбати олію від Полозова?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Костян 22.07.2016 08:52
"Если хотите точных цифр, спросите у моих финансистов. У меня самого нет времени заниматься этими подсчётами", - В.Полозов.
AS Alvigo: Собственник 100% акций Виктор Полозов, акционерный капитал - 1 млн. крон, собственный капитал - 170 млн. крон. - работают более 100 человек в Эстонии и более 1000 человек в России и Украине.- производство, продажа и монтаж катализаторов для синтеза аммиака, оборудования для производства водорода, синтетического газа, азотной кислоты.- очистка технологическог о оборудования для производства азотной кислоты вместе с выделением из осадка платины, сбор, обработка и очистка платиносодержащ их отходов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Костян 22.07.2016 08:51
- гидрометаллурги я в сфере цветных и драгоценных металлов, синтез солей и растворов, базирующихся на платине и палладии, для производства активных катализаторов, применяемых в нефтехимической промышленности.- ювелирное производство из собственного сырья, их оптовая продажа, а также ювелирный магазин в Таллинне, 90 % продукции уходит в Германию.- сеть ломбардов в Таллинне- представительст ва в Москве, Киеве и Ташкенте- 74,2 % акций химзавода "Азот" в Северодонецке, переименованног о в конце 2002 года в научно-производственны й комбинат Alvigo, вне баланса еще два завода в России - в Москве и Новомосковске - и один в Киеве. В Киеве - так же турбюро Alvigo.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 депутат ОР 21.07.2016 20:36
Молодець! Народ відрізнить полову від зерна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100