реклама

реклама

Плакати із закликами віддати землю воїнам АТО сьогодні «прикрашали» ворота Чигиринського консервного заводу, одним з керівників якого є Олександр Демиденко. Така акція протесту – наслідок протистояння між АТОвцями сіл Рацеве і Вітове та підприємцем Демиденком. Попри словесні обіцянки, дані бізнесменом під час суперечок на останній сесії Чигиринської райради, віддати орендовану ним землю під ділянки для АТОвців Демиденко не поспішає. Окрім цього, чимало сімей воїнів – претендентів на земельні наділи – отримали поштою від Держкадастру відмову через «незгоду землекористувача».

Тож АТОвці та члени їхніх родин знову прибули до Чигирина з наміром бойкотувати діяльність підприємства. До них долучилися й місцеві бійці. А як символ рішучості своїх дій протестувальники на в’їзді до заводу поклали шини.

Проте безпосередня зустріч з підприємцем, який є ще й депутатом райради та головою осередка Партії Захисників Вітчизни, так і не відбулася. Замість Демиденка до людей вийшов охоронець, який зфотографував протестувальників, шини і плакати, та керуюча справами на заводі на час відсутності керівника. Остання заявила однозначно: «Я сьогодні тут керую! Мій завод вам ніякої землі не винен». Мало схожим на ділове спілкування з учасниками акції була й розмова з присутньою донькою Олександра Демиденка. Щоправда, розгнівані АТОвці швидко «нейтралізували» дівчину запитаннями про долю загубленого Чернечанського ставка, оренда якого була оформлена саме на неї.

До акції долучились і правоохоронці, толерантно попередивши демонстрантів про те, що їхні дії з блокування воріт заводу можуть розцінюватись, як хуліганство.

Лише після телефонної розмови Демиденка і голови обласної Асоціації воїнів-АТОвців Василя Шкута, який прибув з Черкас, пристрасті потроху почали вщухати: керівник заводу дав обіцянку на наступному тижні нотаріально переоформити землі на 20-ох АТовців. Щодо інших Василь Іванович обіцяв вести переговори й далі. Люди йому неначе і повірили. Проте сумніваються в обіцянках підприємця. Для декого з воїнів отримати саме цю землю – принципова справа. Тому на наступному тижні обіцяли повернутися до цього питання.

Наталія Лебеденко, Чигирин (фото автора)

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #25 Солдат 08.08.2016 19:20
Для проведення дружньоі і дуже пізнавальноі бесіди на злободенні теми сьогодення спілка ветеранів війни на сході Украіни (АТО) просить небайдужих повідомити хоть якісь відомості про місцеперебуванн я громадянина,яки й тусується на цьому сайті під ніком "БУЛЬБА".Конфіденційніст ь інформаціі і збеоеження життя особи яка нас цікавить, гарантуємо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #24 Торнадо 08.08.2016 16:42
СЛАВА ГЕРОЯМ ТОРНАДО !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #23 Лютий 08.08.2016 16:18
"ОКСАНЕ" Спасибо за понимание и поддержку!.На этом сайте много ватноголовых и просто откровенных врагов которые рядятся в овечьи шкуры.Приятно что и настоящие патриоты не перевелись.Спасибо огромное!!!! :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #22 смерть окупантан 08.08.2016 16:16
Цитую Лютий:
"Православному" Ты дружище какого патриархата православный что у тебя оказывается есть надежда что украинцы еще существуют? Они существуют АПРИОРИ...вопреки твоим надеждам...и вопреки вашим кацапским крестным ходам :-) :-) Слава Укрине!!!!

Героям слава!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #21 Лютий 08.08.2016 16:13
"Православному" Ты дружище какого патриархата православный что у тебя оказывается есть надежда что украинцы еще существуют? Они существуют АПРИОРИ...вопреки твоим надеждам...и вопреки вашим кацапским крестным ходам :-) :-) Слава Укрине!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #20 Антонио 08.08.2016 10:30
Как родину защищать - так вперед патриоты!
А как земли дать ПО ЗАКОНУ воинам так х...р вам с маслом
И тут вопрос не только к Демиденку, тут вопросы к власти как таковой, где контроль за выполнением ЗАКОНА?, где ответственность за невыполнение ЗАКОНА?
Почему АТОшники должны унижаться и выпрашивать положенное?
Как Югика провести на генпрокурора - так за один пленарный день сделали
Югику надо меньше на стакане сидеть и пиариться на каналах, а привлекать вот таких вот уродов за неисполнение закона
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #19 Анатолий 08.08.2016 10:25
Цитую бульба:
Цитую Юрій:
"Бульбі"...Для тебе ІДИЛ кругом бо ти ватник..Для нас кругом - Украіна...яка б вона не була.Головна що вона наша... :-)

Зомбоване ви чудо. В чому це вона наша? країною правлять запроданці пастори і кулі в лоб а значить і нами. Знищують людей тарифами, цінами і розвалом економіки що породжує відсутність робочих місць і зарплат. Вивозять брехунам "партнерам" ліс. молодь жебоакує у шляхтича на плантаціях. Ти таку Україну будував своїми вишиваними промовами. То я проти. Що в Україні купують ті іуди що підбурювали майдани? Транші клянчать щоб розкрасти і вішають це яркмо на людей в вигляді пенсійного віку, невиплати працюючим пенсіонерам пенсій, рекордним за всі роки податком на зарплату.А ти недолугий досі скакаєш як отой шут.

Запомни бульба и передай другим,что люди на Майдан вышли ещё задолго до появления этих иуд на Майдане.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #18 стабилизец 08.08.2016 10:06
фигня, договор аренды сначала надо расторгнуть, потом вернуть землю собственнику, и только собственник вправе передать ее атошникам. на это уйдет не один месяц. :lol: а если срок аренды не закончился, владелец заводов, газет, пароходов вправе всех послать, шо он и делает. дикий капитализьм везде одинаков - шо в донецке, шо в ужгороде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #17 Чигиринець 08.08.2016 09:46
У меня вопрос,а сколько депутатов участвуют для определения справедливости и выполнения закона?Где голова рай.рады-бывший регионал,где мер валютчик-бывший регионал,хотя бывшие наверное сказано преждевременно, поскольку никто не слышал "этих" о выходе из банды регионалов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #16 Оксана 08.08.2016 09:40
Цитую Лютий:
"БУЛЬБІ"
Наша - тому,що ми тут народилися і живемо,наша - тому що тут ми працюємо і воюємо :-) Да -поки що нами правлять НЕГІДНИКИ-тут ти правий...Да - економіка і соціалка в задниці...Да - транші розкрадаються...Да - ліс вивозять.Знаєш чому так? Відповім - тому що навкруги є патріоти а є отакі слюнтяі як ти, які спочатку вибирають до влади різну нечисть за продуктовий кульок а потім плачуть що майдан зрадили і кругом ІДИЛ.Я розумію що ти проти.Ти все життя був проти.Але все життя ти був проти сидячи на дивані.Зроби хоть раз щось толкове в своєму нікчемному житті а потім подивимся хто з тут недолугий :-)

Побольше бы таких "Лютих",адекватно оценивающих ситуацию и в Украине будут происходить изменения,котор ые заметят люди.МОЛОДЕЦ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100